![]() |
Ebru Gündeş çingenem
Kapkara gözlerle, yaktın sineden
Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, esen rüzgarla Bir deli sevdaya, salar çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup Yandım çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Uğruna sararıp soldum çingenem |
Beterin Beteri Var Haline şükret Dostum!!!!
senin derdin dert midir benim derdim yanında
hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
Emel Sayin Mavi Boncuk...
Şu dünyada sevgi büyük ihtiyaç
Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç Şu dünyada sevgi büyük ihtiyaç Herkes sevmeye sevilmeye muhtaç Herkesle dost ol herkesle arkadaş Ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş Herkesle dost ol herkesle arkadaş Ömrümüz geçiyor bak yavaş yavaş Onda bunda şundadır Şunda bunda ondadır Mavi boncuk kimdeyse Benim gönlüm ondadır x2 |
Emel Sayin Ayrilmaliyiz Artik...
Ayrılmalıyız artık
Bir yerde ümit biter Solar laleler güller Aşk yalan inan buna Perişan hep gönüller Ayrılmalıyız artık Gitmeliyim bu yerden Saadet diliyorum Sana beyaz güllerden Taptım sana çok sevdim Hep böyle kalacağım Senin mutlu hayatına Uzaktan bakacağım |
Emel Sayin Olmaz Böyle şeyyy!!!
Olmaz böyle sey!
Yoksa rüya mi? Tam mutlu oldum derken, Yiktin bütün dünyami Ben bu dertten ölürsem, Söyle kücük bey, Hic mi kalbin sizlamaz? Olmaz böyle şey... |
Emel Sayin Oh Olsun....
Duydum ki seni terk etmiş oh osun
Yalnız bırakıp gitmiş oh osun Dizine kapanmışsın Yalvarıp yakarmışsın Günlerce ağlamışsın Oh olsun Oyununa gelmemiş Sana hiç yüz vermemiş Sırtını dönüp gitmiş oh olsun Herkesle dalga geçtin oh olsun Ektiklerini biçtin oh olsun Az mı çektirdin bana Kül oldum yana, yana Sıra geliyor sana oh olsun Acımdan zevk alırdın Gururumla oynardın Sonunda yaya kaldın oh olsun Duymaz oldum sesini Döv bakalım dizini Ah bir görsem yüzünü oh olsun Çapkınlığın durulsun Gözlerine yaş dolsun Biraz kalbin burulsun oh olsun |
Emel Sayin Senede Bir Gün...
Gönlümde açmadan solan bir gülsün
Her zaman gamlıyım her zaman üzgün Beklerim yolunu aylar boyunca Yeterki gel bana Senede bir gün, senede bir gün Ağarsın saçların, solsun yanağın Adını anmaktan yansın dudağım Bu aşka canımı adayacağım Yeter ki gel bana Senede bir gün, senede bir gün |
Emel Sayin Senden Başka....
benden sorsan ummanlardir derdim
hani gozlerin var ya bulbulleri susturup dinlerdim tatli sozlerin var ya katmer katmer gul acar gonlumde hani gulusun var ya daha mutlu olamam omrumde beni opusun var ya senden baska senden baska gozum gormez hic kimseyi senden baska senden baska duyamam ben hic kimseyi senden baska senden baska sevemem ben hic kimseyi senden baska senden baska olamam baskasiyla dizlerim titrer sen gorununce hani o gelisin var ya aklimdan cikmaz butun omrunce o capkim gulusun var ya bir ilkbahar yagmuruydu sanki ardindan gunes doğar ya yakti bir gunes gibi inanki o dudaklarin var ya |
Emre Altug Ask-i Kiyamet....
Herkes aşkını yazmış duvarlara kağıtlara
Ben seni sardım sakladım yarınlara Beklerim günüm gelecektir nihayet Sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet Yar elinden ölüm olacak benim sonum Sonu yok bunun bu aşk-ı kıyamet Sen ister al ister yere vur Sana hasret gönül sana kul Bak haykırışlarım hiç bitmiyor Sen olmasan da sensiz olmuyor |
Emre Eltug Bu Kadar Mi???
Güneşi bilmez ayı bilmez
Aşk çölünde zalimi kayıbım ben Haykırmaksa aşkı en ayıbı Kullar arasında en ayıbım ben Ne eser ne hasar kaldı inan aşkından Ne arar ne sorar vefasız o zalim yar Bu kadar mı ee bu kadar mı acımasız oldun sen bu kadar mı ee bu kadar mı özledinde aramadın neden BU KADAR BU KADAR BUKADARMI SEVDİN Bu kadarmı buraya kadarmı Bana verdiğin sözler nerde o kadar mı öyle kolaymı Kalbim kırık ama hala sende buraya kadarrr.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:19 . |