![]() |
Yusuf Hayaloglu Gözleri Intihar Mavi...
Dağların dorukları dumanlı olur
Geriye dönmez savaşçılar Fırtınayla sınanmıştır ömürleri Karla yıkanmıştır yüzleri Bu yüzden asla vedalaşmaz Ve kılıçlarında taşırlar şiiri! Bu yüzden sevdaları mahzundur Yürekleri kallavi! Alınları ihanet vurgunudur Gözleri intihar mavi |
Yusuf Hayaloglu Sen Ve Ben
herkes dört gözle tatili beklerdi
bense okulların açılmasını çünkü seni görmek vardı koridorlarda ve bana güleceği günü beklemek. ben okul bahçesindeki ağaca, baş harflerimizi sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben sırama isimlerimizi sen kalbime ilk aşkı yazmıştın. senden sonra sana yazdığım şiirlerden haberin bile yok ve yağmur yüzüme vuruyor ve soğuk. okuldan sonra her dolma kalem, her lacivert kravat her beyaz gömlek ve yakalık ve her 12 aralık sen gelirsin aklıma çocukluk işte, belki de ilk AŞK belki de ilk delilik. seversin demiştin ya hani bundan sonrada inan ki o kadar kimseyi sevemedim ve o iki kelimeyi senden sonra kimseye ama kimseye söyleyemedim. belki hiç olmadın benim için belki de azdın ama olsun ben hep sana şiirler yazdım. ceketimi ve kravatımı saklıyorum hâlâ birinin üzerinde tebeşir birinin üzerinde ayran lekesi ve SENİ SEVİYORUM HÂLÂ elmayı da, havayı da, suyu da ve bilmeni istemiyorum hâlâ sana şiirler yazdığımı ve bilmeni istemiyorum bütün bunları çünkü her şey böyleyken güzel en dokunulmamış,en yaşanmamış ve ne tadılmamış haliyle. bir sahilde el ele dolaşılmamış ve bir kafede çay içilmemiş haliyle her şey böyleyken güzel belki de ama sen gönlüme sevdanın adını yazmıştın ben aşkına tutulmuş bir deli candım sen gönlüme sevdanın adını yazdın ben aşkına tutulmuş seni ararım. SENİ SEVİYORUM |
Yurtseven Kardesler ölmek Vardir Dönmek Yoktur...
Damarimda kanim can damarimsin
Canimsin sen canim kalp atisimsin Kopartsalar benden ölüm nedirki Dayanamam ben birakmam seni Dayanamam ben birakmam seni Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Sucumuz nedir allahim istemiyorlar Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Korkuyorum canim benim beni sana vermiyorlar ooff Seni bana vermezlerse Asla vermem seni ellere Askimizin gücü budur Ölmek vardir dönmek yoktur Gözlerimden akip aglama yarim Ne olursa olsun can veririm Alamazlar benden isyan ederim Dayanamam ben birakmam seni Dayanamam ben birakmam seni Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Sucumuz nedir allahim istemiyorlar Mutlulugu cok gördüler cekemiyorlar Korkuyorum canim benim beni sana vermiyorlar ooff Seni bana vermezlerse Asla vermem seni ellere Askimizin gücü budur Ölmek vardir dönmek yoktur |
Ebru Gündeş Kaçak...
Bu şehirde buldum buğday ellerini
Bu şehirde sevdim badem dillerini Senle unuttum bütün ezberlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? Tuhaf buluyorlar bu kaçak halimi Seninle doldurdum yasak ihlalimi Seninle kapattım aşk defterlerimi Pişman değilim ama göçtüm kederden Düşman değilim ama çöktüm erkenden Bir daha bu yolları aynı hevesle yürür müyüm? Kim bilir ne bekliyor kalır mıyım ölür müyüm? Ne malum dünya gözüyle bir daha görür müyüm? |
Ebru Gündeş Söyleyin...
Bu aralar çok yorgunum
Hep isyankar hep mutsuzum Alnımda ki kara yazı Ecel gibi silinmiyor İçimde ki kurşun değil Aşk yarası kapanmıyor Söyleyin bi daha anmasın benim adımı Söyleyin daha unutmadım yalanlarını Söyleyin mahsere sakladım günahlarını Söyleyin bilsin söyleyin bilsin... |
Ebru Gündeş Alev Alev...
Anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret
Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
Bana Herşey Seni Hatirlatiyor...
Hatıralar sarmış dört bir yanımı
Baktığım her yerde izin duruyor Ben seni düşünmek istemesemde Bana herşey seni hatırlatıyor Bana herşey seni hatırlatıyor Beraber yürüdük biz bu yollarda Beraber ıslandık yağan yagmurda Şimdi dinlediğim tüm şarkılarda Bana herşey seni hatırlatıyor Gökyüzünde güneş o gözlerini Çatlayan topraklar bu hasretini Yakılan her ateş bitmez sevgini Bana herşey seni hatırlatıyor |
Ebru Gündeş Annem Için ...
Sen varken bir anlam vardı
Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
Ben Seçilmem Seçerim...
Ararsam ben bulurum senden iyisini
Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim... |
Ebru Gündeş Bir Gece Yarisi...
Gece gündüz kosup pesimden yalvaran sendin
Inat edip seni cildirtan naz yapan bendim Kapimin önüne gülleri birakip kaybolan sendin O gülleri kitap arasinda saklayan bendim Kandirmissin besbelli hem beni hem kendini Sustugum o günler gecti ayriyiz simdi Bir gece vakti yolda yürürken Aklina ben geleyim Hüzünlü bir ask sarkisi olup Dudaklarina düseyim... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:58 . |