![]() |
Emre Aydin Afili Yalnizlik..
Afili Yalnızlık
Ölsem, ölsem, ölsem... hemen şimdi Kaçsam, gitsem, kaçsam... tam da şimdi Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Sövdüm, sövdüm, sövdüm***65533; ben dünyaya Acılara, sokaklara, ait olmaya, insanlara Bu kez pek bir afili yalnızlık Aldatan bir kadın kadar düşman Ağzı bozuk üstelik... bırakmıyor acıtmadan Bu kez pek bir afili yalnızlık Ağlayan bir kadın kadar düşman Tuzaklar kurmuş üstelik Bırakmıyor acıtmadan Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... Değmezmiş hiç uğraşmaya Bu kez mecalim yok hiç dayanmaya... dayanmaya... Bitiyorum her nefeste Ne halim varsa gördüm Çok koştum, çok yoruldum Ve şimdi ben de düştüm... |
yok bir sitemim hayatta herşey kısmet,
rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim.... |
Emre Aydin Git...
Git gideceksen bekleme,
farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Adam olmaz , dedin senden Adam nedir , dedim içimden Farketmezdi , değişseydim Güvenseydim yada salıverseydim.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Artık olmaz dedin senle Çok eskitti beni bu hikaye Tamam dedim, Tamam kabul Laf anlatılmaz ki , gerçeğee Git gideceksen bekleme Farklı değilsin sende, Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme, Başka birşey söleme Gideceksen bekleme.. Ben üşümem sen geç beni, Sıkı giyin kandırma kendini. Bir şairin, Şiirinden ibaret tüm bildiğin büyük itimalle.. Git gideceksen bekleme, Farklı değilsin sende Gideceksen bekleme.. Git gideceksen bekleme Başka birşey söleme Gideceksen bekleme... |
Emre Aydin Kim Dokunduysa Sana Ona Git...
Kim dokunduysa sana
Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Yaptım çünkü aşık oldum***65533; deme , konuşma Ona öyle demezler buralarda Alem inansa sözüne ben inanmam Beş para eder mi varlığın ? Ki yokluğun beni acıtsın Alem eğilsin önünde , ben eğilmem Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana Sen öğrettin bana ağlamayı Başıma yastık basıp hıçkırmayı Alem affetse seni ben affetmem Onlar gibi değilim ben Adam olmadı hala benden Adam kölen olsun senin , ben olmam Yapma , dokunma Kim dokunduysa sana ... ona git Nerde unuttuysan beni ... orda kal Ezdirmem kendimi sana |
Ardiç Deli Rüzgar...
biz değil bizi ayıranlar utansın
biz değil bizi koparanlar utansın sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın bir deli rüzgar olurum alırım seni burdan kaybolurum nakarat:1 defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım biz değil ikimizi ayıranlar utansın biz değil bizi ayıranlar utansın biz değil bizi koparanlar utansın sevdanın zincirini ellerimizi ayıranlar utansın bir deli rüzgar olurum alırım seni burdan kaybolurum nakarat:1defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım bis değil ikimizi ayıranlar utansın şiir en büyük yangını sen başlattın yüreğimde hadi ara itfayeyi gelsin söndürsün sen gider gitmez sel oldu gözyaşlarımla bu koca hayat hadi ara hadi ara gelip durdursunlar bu seli deprem gibi oynattım her yeri yıktım döktüm kırdım camı pencereyi hadi kimi ararsan ara şimdi gelsin toparlasınlar bu evi ne yaparsan yap kimi ararsan ara aradığında bir bulamayacağın ben varım artık gidiyorum mutlu ol herşey senin olsun haa unutmadan herşeyi dağıttığım üzgünüm sen toparla yeniden bir hayat kurarsın ama benden bir başkasıyla ben yokum artık buda bir iz kalsın benden sana senin izin hep bende kalacak unutma bunu asla!! yalan dünyan yalancı insan hoşçakal... nakarat:2defa bu deli sevdaya neredende bulaştım gülmeyi unuttum ağlamayla barıştım eskiden mutluydum gözyaşına karıştım biz değil ikimizi ayıranlar utansın |
Ardiç Kalpsizim....
Yagmurlar yagdi gözlerim islandi
sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürür basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim i§iklar söndu sen gidince bu §ehrin akmaz oldu suyu gittigini son erdim kalmadi bende gurur bu senin eserin bunu bile görmezmisin kalbsizim Yagmurlar yagdi gözlerim islandi sebebi yagmur degil zaten islakti nasilda birakip gittin beni bir anam, bir babam gibi sevmi§tim seni yinede dön desem afettim desem ugruna canimi yoluna sersem senin icin her seyimi versem dönmezmisin kalbsizim ayrilik öldürûr basini döndürür bilirim kimini aglatir kimini güldürür bilirim bir an yeter aldirmadan gelirim sesimi duymazmisin kalbisizim i§iklar söndu sen gidince bu §ehrin akmaz oldu suyu gittigini son erdim kalmadi bende gurur bu senin eserin bunu bile görmezmisin kalbsizim |
Ardic Gelelim Kendimize
ayrilmanin ne oldugunu bilmeden canim ayrilmayalim
mutlulugu ya§iyorken birakipta kopmayalim (biz) birbirmize aitiz birbirimizin olmayaliz ölsekte kopamayiz(2) sevgiler tuzakla bize mutluluk yasakla bize ne oldu ikimize gelelim kendimize(2) ayrilmanin ne oldugunu bilmeden canim ayrilmayalim mutlulugu ya§iyorken birakipta kopmayalim (biz) birbirmize aitiz birbirimizin olmayaliz ölsekte kopamayiz(2) sevgiler tuzakla bize mutluluk yasakla bize ne oldu ikimize gelelim kendimize(2) §iir: böylesine severken böylesine özlerken yanindayken bile sarilmaya hasretken seni bu kadar cok severken uzak olan tuzak olan yasak olan bize ne sen guclusun hadi toparla kendini gelelim kendimize devam edelim sevgimize |
Hatırı sayılır vedalarım var benim
İçimde saklanmış sevdalarım var benim Sorgusuz sualsiz zamansız aşkları Yaşadım senden habersiz Dönülmez yollarım kuytularım var benim Herkesten gizlediğim korkularım var benim Yalansız yasaksız gördüğüm düşlere Ağladım senden habersiz Yalnızmısın? Acılarla, Islakmı gözlerin hala? Unutmadım hırpalandım Bende yandım senden sonra... YALANMIYDI? YANLIŞMIYDI? BENLE YAŞANANLAR HATAMIYDI KANDIRMADIM! ALDATMADIM! SÖYLE YAPTIKLARIM GÜNAHMIYDI? Acısı gönlümde sancılarım var benim Gidipte dönmeyen yolcularım var benim Kim bilir nerede bilinmez bir yerde Ağladım senden habersiz Yalnızmısın? acılarla, Islakmı gözlerin hala? Unutmadım hırpalandım Bende yandım senden sonra... YALANMIYDI? YANLIŞMIYDI? BENLE YAŞANANLAR HATAMIYDI KANDIRMADIM! ALDATMADIM! SÖYLE YAPTIKLARIM GÜNAHMIYDI? |
Ardic Dur Kaçma....
Her halin baska bir alem
Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Hadi gel... ... gelde kavu$sun eller Hadi gel... ... Kalmasin engel Dur Dur Dur kacma Senindir A$kim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konu$sun elalem hic takma Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üzer Her halin baska bir alem Beni cildirtan güzel Ariyorum deli gibi Kacisin beni üze Hadi gel... ... gelde kavu$sun eller Hadi gel... ... Kalmasin engel Dur Dur Dur kacma Senindir Aşkim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konuşsun elalem hic takma Dur Dur Dur kacma Senindir A$kim dur yapma Yaklas yanima gir kanima Konuşsun elalem hic takma |
Ardic Seviyorum...
Sana söylediklerimi sözleri hep dilimde
Sensiz gece günlerimi acisi var icimde Akan yaslarimin tuzu dilimde Geceleri uyku girmez bak su gözlerime Sensiz olmuyor Zaman gecmiyor Sensiz olmuyor olmuyorrr Bebegim seni cok seviyorum Sana dayanamiyorum Sensiz bir yere varamiyorum Gönlüm yokluguna cok yaniyor Kalbim seni ariyor Sensiz zamanim bosa gidiyor aaaa Her aksam aklimda Kalbim senin yaninda Seni kafamda cikartmak cok zor Soguk yagmurun altinda Günes aksam battiginda Hep senin resmin yanimda Seni kafamda cikartmak cok zor Soguk yagmurun altinda Günes aksam battiginda Hep senin resmin yanimda Sensiz yasamak olmaz Icim hic rahat durmaz Cik gel yolun ben olayim olayim Bebegim seni coook seviyorum Sana dayanamiyorum Sensiz bir yere varamiyorum Gönlüm yokluguna cok yaniyor Kalbim seni ariyor Sensiz zamanim bosa gidiyor |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:52 . |