![]() |
Kenan Doğulu Aşkim Aşkim
Cennetten çiçek topladım sana
Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner |
Kenan Dogulu Aklim Karisdi
Hangi rüzgar attı seni
Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Küllenip giderken acılar Kendi kendime yaşamaya Donmuş bir gözyaşı gibi Akmayan şu yaşantıma Alışıyordum, öğreniyordum Savaşıyordum, kusura bakma başarıyordum Aklım buz gibi yanına koştu Ellerim ellerine kaçtı Bu ziyareT amacını aştı Kaderim yolundan şaştı Yüreğim bana karşı çıktı Karışmam bu iş beni aştı Olan oldu ateşini yaktı Yine aklım çok karıştı Hangi rüzgar attı seni Niye döndün ki geri Kimseler seni sevmedi mi Umduğun gibi deli deli Bildiğin gibi seviyorum seni |
Ibrahim özkan Hayal Gözlüm...
Sevilmeyi sevmeyi
En güzel duyguları Rengarenk şu hayatımı Hepsini ben senden öğrendim Ağlayan şu gözlerimin Şu en acı hislerimin Pınarımı silmeyi Hepsini ben sende gördüm Sen benimsin hayal gözlüm Şu yarınlar ikimizin Sensiz olmaz asla olmaz Ben senden hiç ayrılamamki |
Feridun Düzagaç Alev Alev
Alev alev yanıyorum
Buzlarım çözülüyor aşka Gardım düşüyor, tutamıyorum Korkuyorum bakışların çarpınca bana Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık Sen ışığını arayan güzel günebakan Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz Alev alev yandığım doğru Küllerinden doğar mıyım sana doğru Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim Sendeyim Al beni Ne Yaparsan Yap!.. |
Feridun Düzagaç F.d :)
Onuncu ayın onuncu günü
Saat on buçukta yanmış mumum Otuzbeş yıl olmuş İhtiyar bir çocuktur güzel ruhum Okulu asıp oyuna kaçar bıraksan hala Ama çok düştü incindi yoruldu dinlenmeli kalbim doğrusu Sen doğumgünü hediyem misin Diyelim ki hoşgeldin Peki beni çok sevecek misin Yoksa sen de her düş gibi kırılıp dökülür müsün Gözlerimden? [Nakarat] Gel, tanışalım önce Ben kısaca F.D. :) Ama sen bana uzun uzun "seni seviyorum" de! Ah, ne az duydum...ne kadar az söyledim İşte bu yüzden hiç durmadan "seni seviyorum" de ! Şair çok iyimsermiş Yolun yarısına mı geldik E radyasyon neslindenim Biraz erken tükendim Hepimiz gibi Bir yer bul otur önce Ama yaralarıma dikkat et Gülüşlerim vardır elbet Önce gözyaşlarımı silmen gerekecek Budur Zordur sevmek |
Feridun Düzagaç Boş Ders şarkisi...
Ben bir zaman kaybıyım, beni boşver hocam!
Düşlerimden geçenleri kitaplarda bulamıcam Hangi deniz nereye dökülüyor bana ne Ben içimde boğulurken Hala aşkın olduğu yer varsa söyle; dokunulmazsam ölücem Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! Şu hayat bilgisi ne ağır dersmiş hocam Düşündüm, kararlıyım; Ben adam olamıcam! Madem her şey basit bi formül Mutluluğu söylesin bakalım neymiş kimya! Benim kimyam feci halde bozuldu; Anlamsız geliyor bana dünya Kendimi kendimden çıkartsam sıfır kalmaz Bu matematik bizi kandırıyor hocam Elde var sorular... gözyaşları... boş umutlar Hesaplar tutmaz Tutmaz hocam! |
Feridun Düzagaç Düşler Sokagi..
Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi
Aşk tutttu elimden benim Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi Ceplerimde hacı yatmazlar Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır Sevdadandır dedi annem, aldırma Aldırma, gel yanıma Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma |
Pinhani Sen Hele Bi Gel...
içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur
hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar bizi hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar biziiii... |
Burak Kut Komple Komple..
Komple komple komple kritiğiz
Komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit... [Nakarat] x 2 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin |
ağlıyorsun yine,içiyorsun yine
üzülmee üzülme boşver ,üzülme...! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:30 . |