![]() |
Alır başını gidersin, gitmesine buralardan,
Benimle ilgili herşey, seninle gelmeyecek mi? Sen nerede kiminle olsan, bildiğim huyların var. Çok sevdiğin gözlerim aklına düşmeyecek mi? Sanıyorsun yar, Sanıyorsun yar, Beni kaybettin arıyorsun yar. Ama artık ben yokum. Gururun kurtasın seni, hasretin ellerinden, İnadın sevsin seni benim yerime, Mademki bu kadardı, seninle yaşananlar Ne kadar yalanmış değil mi? Bana söylediğin o iki kelime... bu şarkıyı burayaa 1000 tane kopya yapmak isterdim ama neyse... |
Selçuk şahin Tek Sevdiğimdin...
Bir zamanlar askimizi inan herkes kiskanirdi
söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 Bir zamanlar askimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 Bir zamanlar askimizi, sevgimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden çikti beni böylesine birakip gitmek söyle nerden çikti sus, sus konusma bilmiyorsun bebegim ne hallerdeyim seni neden bukadar özledigimi, belki istemedin gün geldiginde gözlerinin önünde cansuz bedenimi görmeni, aci çekmeni ama sunu bilmeni istiyorum: insallah birgün sende deliler gibi seversin, insallah sende birgün binlerce kez aglarsin bu aciyi tek ben degil insallah sende birgün yasarsin, insallah sende yasarsin... Sen benim tek sevdigimdin, umudum, herseyimdin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Hiç Allahtan korkmadinmi beni böyle koyup gittin x2 |
Yakup Ekin BİR NEFES
Bir nefes kadar kısaymış
Aşk dediğin bir şakaymış Alacaklarına saymış kader bu [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! Bir günahmış bir hataymış Belki birazcık yaşanmış Alacaklarına saymış Kader bu! [2] Hiç kimse bilmez... Bilemez! Gönül ister ama... Sevemez! Sürükler peşine aşkın... Kimselere diyemez! |
Yakup Ekin Unutabilmek Mi Seni Asla!!!
Olmadı yapamadım
Söz verdim tutamadım ben yine Olmadı yapamadım Söz verdim tutamadım ben yine Unutabilmek Mi Seni Asla... Unuttum çok şeyi daha fazla Koymadım yerine kimseyi Asla.. Unutmadım seni unutamam Seni unutamam Unutabilmek Mi Seni Asla... Unuttum çok şeyi daha fazla Koymadım yerine kimseyi Asla.. Unutmadım seni unutamam Seni unutamam! |
Kazim Koyuncu Gidiyorum...
İşte gidiyorum
Bir şey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiç bir şey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır her bir adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum |
Kenan Dogulu Ask Kokusu ....
Aşk tanrısıyla dans ettim dün
Yeni bir can buldum kendi derdime Suç ortağı oldu serseri kalbime Bendeki bu değişim Hoşuma gitti tadı da güzel Dünyama girişin Hoşuma gitti şekli de güzel Sen benim başıma gelen en güzel şey Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Aşk kokusu var Havada aşk kokusu var İçimde dört nala Kalplerin koşusu var Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyusun Birazda ruhum doysun Fazla bir şey istemem Sevgilim yanımda uyansın Birazda ruhum doysun Ne yarın umurumda ne de dün Hadi gün bu gün Elimizde kalan bi tek aşk Geçici bu ün |
Kenan Doğulu Ben Güzelden Anlarim ...
Ben güzelden anlarım
Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah Nazar değmez inşallah |
Kenan Doğulu Ex Aşkim...
Yalnızım tekten yalnızım
Suç benim seni gönlüme yazmışım Dargınlarda ben,başrollerde sen Yağmursuz yarınlarda ıslanmışım Yüzüne bile bakmam Bana dönme sakın Elini bile tutmam Geri gelme sakın Ex aşkım bana neler ettin Bu ömrü bana zehir ettin |
Kenen Doğulu Shake It Up Sekerim...
She smiled at me said
Would you like a it "sweet'n low" I know a place where we can Take it nice and slow I know what you're thinkinDon't stop I need that sweet thing Tellin' you now, this is real (Chorus) Shake it up Sekerim I know what you're feelinShake it up Sekerim I got what you're needinShake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing She said in a ***y lazy low key Can I make it Right You put your trust in me I'll take you through the night Don't keep me waitinNot sure you`re understanding Just how much I crave for you (Chorus) Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy to make you mine Lovey Dovey Lovey Dovey all the time I got lots of Candy for you! (Chorus) (Bridge) Shake it up Sekerim Shake it Up Sekeirm Shake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing Shake it up Sekerim |
Kenan Doğulu Baş Harfi Ben...
Gidince anliyorum, her seyini özlüyorüm
Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Öpünce anliyorum, ben seninle yasiyorum Gün birden beri, kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime bekliyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri Adi lazim degil, bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok (2) Adi lazim degil, bas harfi ben Birden bire hayatinin tümü oldun Adi lazim degil, bas harfi ben (4) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:04 . |