![]() |
Ne Olur Birakma Ellerimi....
Kapatmıştım kalbimin kapılarını
Ama sen geldin araladım Bıkmıştım bu zalim yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi. Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bugüne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bugüne dek hep keşke deyip durdum. Her yeni başlangıcın sonunda yine aynı kelime. Keşke... Yalanlar içinde büyüdüm. Yanlış insanlar, yanlış yüzler, yanlış aşklar. Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını ama sonra sen çıktın karşıma. Bunu sen kalbime girince anladım. İşte yeni bir başlangıç daha. Ama bu sefer eminim. Bu sefer keşke demeyeceğim. Yıllar sonra senin için söyleyeceğim tek şey iyiki olacak... Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle Öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi... |
Ne olur girme artik gecelerime Yalnizligim bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gozlerin beni sana hapsediyor Bil Ne olur girme artik gecelerime Yalnizligim bile yine hep seninle Ellerin ellerimi tutmuyor Gozlerin beni sana hapsediyor Bilmek yetmiyor, gormek yetmiyor Varligin beni kahrediyor Farketmiyor, sensiz olmuyor Yoklugun bile beni ter****yor Sen vardin,...
SEVMEK YETMİYOR.................. |
OZAN(ım) DÜNYAM KURTULSUN...
Aşk Yürekli Ve Uzunsa
Geri Kaldin Arkamda Sana Gülmek Yakişirdi Bana ölmek Bu Yolda!!! Bu Bir Suçsa Mahkum Benim Al Tutukla Işte Ellerim Bak Geçerli Halâ Son Yemin Kimse Yok Senden Başka!!! Bir Garip Farkin Vardi. Yarisi Sende Kaldi. Hani Zor Durumda Sözün Vardi. Gel Dünyam Kurtulsun!!! |
OZAN(ım) YOK DİYEMEZDİM...
Dur bir dinle
Suçlayip gitme Pisman olursun Zamani gelince Sevgilim diye Sarilan bendim Zanetme nolur Bir gunde degistim Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam Dur bir dinle Suçlayip gitme Pisman olursun Zamani gelince Sevgilim diye Sarilan bendim Zanetme nolur Bir gunde degistim Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam oh oh oh oh.... Bu yolla koy canini Vazgecilmek boyle kolay mi Yeter artik insa asktan kacarmi Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski sende ariyorsan Yok demezdim ben olsam Her zaman boyle olmam Faydalan bence bu durumdan Aski tekrar ariyorsan Tsii demezdim ben olsam |
OZAN(ım) SENSİZ OLMUYOR
Yine De Aklimdasin
Sadece Uzaktasin Ama Olmuyor Sensiz Olmuyor Gülmüyor Gözlerim Gülmüyor Aşk Başima Vurdu Müptelanim Kaçma Benden Sen Kanima Girdin Yine De Haylazim Ben Aşk Başima Vurdu Başbelanim Zordayim Ben Sen Canimi Yaktin Yine De Severim Ben |
OZAN(ım) ZALİMSİN...
Yollara Bağladim Gidişini
Dillere Bağladim O Gidişini Yastiğa Sakladim Sevişini Nasil Unuturum Ah O Gülüşünü Kararmiş Gönlüm Bilmiyorum Mutlumusun Soluyor çiçek Eriyor Yüreğim Yetmedi Mi Yalanlarin Zalimsin Anladim Bende Kalmadin şimdi Kim Zavalli Kim Kazandi Anla Bakalim Anladim... Kalmadin... |
OZAN(ım) BOŞUNA BOŞUNA...
Geçtim ben o yollari geçtim
Yazdim kitabi okuma bana Oyle cagirmakla ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Geçtim ben o yollari geçtim Yazdim kitabi okuma bana Sevdim demekle ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Para ile pulla hiç isi olmaz Dünyada tekdir bir esi olmaz Sen ask için uygun degilsin yavrum Ugrasma senden hiç birsey olmaz (2x) Bosuna bosuna oynama bosuna Kim inanir senin olmayan askina Ya sana inansam kahrolur insan Senin gibi zalim dusmanimin basina Geçtim ben o yollari geçtim Yazdim kitabi okuma bana Sevdim demekle ask sana gelmez O sadece ugrar kalbi olana Para ile pulla hiç isi olmaz Dünyada tekdir bir esi olmaz Sen ask için uygun degilsin yavrum Ugrasma senden hiç birsey olmaz (4x) Bosuna bosuna oynama bosuna Kim inanir senin olmayan askina Ya sana inansam kahrolur insan Senin gibi zalim dusmanimin basina |
Çilekeş - Gözaltı
yanlış yolda kayboldu Doğrular hiç oldu içim dolu kural kesti kolu Ölü dağlardan battal gazi Komiser olamaz kovalar mazi Dağda ovada iğkence var Sana da bana mabusta tek çare kapuska Apığma kel yapığma len karığma sen yoluma giden ben özgürsem Hakimiyet kimde kalır rüğvet satın alır Paraya tapın yaraya bakın ınfaz ölümden sonrada var Yan gelip yatın bende kaybolan her gencin adı Damağında kaldı iyilerin tadı örümcek ağında emilir kanı Dönersek bu yoldan yerde kalır kanı Ödeğir mahşerde büyücüde cadı Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan... Politikası ığık söndürür tavuk karası avukat haaoh çarkı döndürür Yarasına tuz basılan hücresine asılan gardiyan kasılan ğağıran Kağınma ama yağanma tağınmadan kaldır tağınmadan saldır yakınmadan Lolo yapan denyoları takip eder adam anneleri kalbi kanayan yara Bile bile ölmek zor geliyor sonuna kadar kahrolmaktan Direnene yollar dar geliyor esir olmaktan... Aynı kandan rock ve rap yatsipere fuat ve çilekeğğ... |
OZAN(ım) ŞEKERİM BENİM
Ne Sağin Ne Solun Belli
Bitiriyorsun Sen Beni çok Cicili Bicili Bir şeysin Vallaha Ham Yaparim Seni Gel Etme Eyleme Güzel Ver Kararini Artik Ver Nedir Seni Düşündüren Yaktin Beni Beni Içten Himmm Himmm şekerim Benim Of Of... O Nazini Yerim Hadi Gel Hadi Gel Bir şeyler Içelim (hadi Hadi Gel Gel) Kendimizden Geçelim! Artik Yeter Sabrim Taşti Bak Sonunda Keçilerim Kaçti Biçak Sonunda Kemiğe Dayandi Yaptiklarin çizmeyi Aşti |
Alır başını gidersin, gitmesine buralardan,
Benimle ilgili herşey, seninle gelmeyecek mi? Sen nerede kiminle olsan, bildiğim huyların var. Çok sevdiğin gözlerim aklına düşmeyecek mi? Sanıyorsun yar, Sanıyorsun yar, Beni kaybettin arıyorsun yar. Ama artık ben yokum. Gururun kurtasın seni, hasretin ellerinden, İnadın sevsin seni benim yerime, Mademki bu kadardı, seninle yaşananlar Ne kadar yalanmış değil mi? Bana söylediğin o iki kelime... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:58 . |