![]() |
Yildiz Tilbe Aşk Laftan Anlamaz Ki...
Kendimden çıktım yola
Bir yere varamadım Yıllar kayboldu bir anda Kimselere soramadım Şansım yok aşktan yana Sevgiye rastlamadım Hangi o gençlik varya Güldü geçti tutamadım Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki Sevdin mi sevmedin mi Sustun mu söyledin mi Anlatsaydın dinlerdim Ben aşkımı diyemedim Gördüğüm günden beri Ne ölüyüm ne diri Yandım söndüm binlerce kez öldüm Baktığım her yerde gördüm Olsun mu olmasın dert sana uğramasın Gitsin ve gelmesin bir daha ayrılık hiç Mevlam sakınsın seni her türlü gözden Aaaaii! Aaaaii! Bit dersin bitmez ki aşk laftan anlamaz ki |
Yildiz Tilbe Aşkin Içinde Aşk Var...
Kalbimi saklayamam ki senden böyle deli gibi severken
O kapıdan çıkışın gülüşünle seviyorum seni deyişinle Nasıl iflah olurum ben Bir daha sevemem asla derken yüreğimi aşktan çekmişken Kelimeler seninle büyülerken nasıl sevmem seni söyle Sen güneş gibi doğarken Aşkın içinde aşk var kalbimin içinde sen Aşka aşktan başka yol mu var kollarındayken Ey masallardan gelen her hali benim padişahım Ben sana yaratıldım senin için seninle Karşılıklı aşk bir destantır aşkla mevsim hep ilk bahardır Hiçbir şey aynı değil ne zamandır Leyladan mecundan beri hayat aşkı yaşamaktır Bu yaşıma gelene kadar öyle öyle günler geçirdim nerelerde Herşey tadında güzelmiş birde senin gibi birisiyle Tanışmak varmış kaderde |
sonunda bitti galiba görüyorum
içimde can çekişlerini duyuyorum sözlerin çok acıtıyor ölüyorum keşke baştan söleseydin gidiyorum nasılsa koymaz sana biliyorum! kalbime gömerim o zaman.. unutupta silerim o zaman. alt tarafı aşk buda işte .. vazgeçilmezmisin aman!? sanane ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni seviyorsam sanane? anlamıyorsan.. yalanmış demek herşeyin bilemedim saklamışsın nefretini göremedim olmayınca olmuyor sen sewemedin yazılmış kadere ayrılık silemedim alıştım zor olsa da kabullendim kalbime gömerim o zaman unutupda silerim o zaman alt tarafı aşk bu da işte wazgeçilmez misin amann? sana ne ki ağlıyorsam deli gibi istiyorsam hala seni sewiyorsam sana ne?anlamıyorsan.. SAGOPA.....=)=) Farfarayla doldu ruhumun asilerini sakinleştiren müzik kutusu... Nerde ''play'' butonu ? Bas da çalsın !... Kendi yazıtlarım iğnecesine kalbe batsın. Kodes-kafes miraysa canım burda çıksın ahali. Öfke resitalimde dilsizdim ben,konuşan gözlerimdi. Mutlu sonların kötü başlangıçlarına alışabilmeli. Hayati diğerlerinden kopya çekerek yaşamak budalaca. Kendi yolunun inşası şart tabiiki. Cehennem aşıklarla dolu,sadakatsizlerin ayakları katedecek yolu... İstemesen de katetmen gerekecek selvi boylu yokuşu. Kendini hergün izleyerek göreceksin yokoluşunu sen de. Yaşadıkça oyuna dahilim. Namussuzluk dünyasında kabus nüfusu artmakta,saklan!... Kıyametin tiyoları göz kırpmakta. İnşa ettiklerini yıkmak için gelecekler bunun bilinciyle yaşa. Ne yazık ki testlerinize tabi değilim. Bestelerimi deste deste zulaladım.. aheste yürüyen kaplumbağayım. Sen, İstanbul'u bacaklarının arasına almışsın. Aferin !... Helal olsun,işi kapmışsın. Aklın kokuşmuş odalarda baygın,erkek düşü sapkın. Kötü niyetli yaklaşım,şehvet hali zıpkın. Sen çıtırsın,en basitinden kırılırsın. Dev cüsseli şehrim aç,kendini bulunca al ve kaç !... [Nakarat] Bana müsade beyler,ben gider ahım kalır Düşman beni hatırlasın,korkum yere batsın varsın Gül bahçem yangın,küllerim avuçlarımdan taşsın Son sualde don tutsun dudakların kanasın !... |
Yildiz Tilbe El Adami...
Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim
Gömleğinin bir kolunu dar ağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapttığım saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladım Tel tel ayrı ayrı topladım Yalnızlığın kadınıyım Anla beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadi Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlarda Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Böldü sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapttığın saçlarımı Kestim |
Zerrin özer Ayrilmaliyiz
Bu son bulusmamız
Bu son görüsmemiz Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Kim bilir bir daha karsılasmayız Belkide birdaha görüsemeyiz Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle askımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız Senin gözlerin yaşlı Benim yüregim yaslı Bu askta bir umut kalmadı yazık Seni bir baskası bekliyor artık Ayrılmalıyız ayrılmalıyız Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlikmiş senle askımız Gel etme desem kal gitme desem Hiç faydası yok ayrılmalıyız... |
Küçük bir an için
Ait olmak için Eski aşklar gibi Kapında. Yalnız bir gün için, Nefes almak için Kanarken avuçlarım Karşında. Üzerimde sevdiğin mavi elbisem, Sensiz geçirdiğim günlerden Senin gibi beni kimse sevmedi Dönmedin Gittiğin yerden geri Senin gibi beni kimse sevmedi Bekledim Gittiğin günden beri... |
Zerrin özer Son Mektup
Yazdığın son mektup şu an elimde
Okuyup ağlıyorum her kelimede Demek ki yalanmış aşkın sevginde Mutlu ol diyorsun sensiz olur mu Teselli artık neyi değiştirir ki Elinle kabrimi kazdın demek ki Ben zaten dünyada gün görmedim ki Son darbeyi vurdun bu son mektupla Ayrılsak ta mutluluk dilerim sana Katlanmak zorundayım göz yaşlarıma Yazdığın haberin her satırına ecelimi yazsan da bu mektupla Demek ki sevenler böyle yanarmış Tanrının verdiği canı kulu alırmış Benim kaderimde ayrılmak varmış Her şeyi anladım bu son mektupla |
Zerrin özer Gönül
Nedir bu çektiğim senden
Gönül derdin hiç bitmiyor Yediğin darbelere bak Bu da mı sana yetmiyor... Gönül Her çiçekten bal alırsın Her gördüğünle kalırsın Sen kendini ne sanırsın Belki bir gün uslanırsın... Gönül Uslan artık deli gönül Bak gelip geçiyor ömür Uslan artık deli divane gönül Dünya sana kalır sanma Geleciği dünden sorma Her gün gördüğün rüyayı Aldanıp da hayra yorma... Gönül |
I like the way that I make you itch
And all the reasons I give you to bitch And how I make you wanna scream in pain And feel your life is just a losing game I like the way that you let me in The way you look when the walls cave in I like the way that your stomach knots And how you cry for it all to stop I like the way that you fool yourself And make believe there's nobody else I like the way that you stand in line And beg salvation from the empty skies Don't want no revenge Ain't no pay back time It ain't called getting even Here comes the reckoning day I like the things that you try to fake And your face when I see you break And that you say you will pray for me You realize you are prey for me I like the way you stay on attack No matter what, I keep coming back And how you try to hold me down But you end up driven to the ground |
OZAN(IM)(asKIM) ARKADAŞ..
Dokunmak Ellerine
Bu Kadar Zor Değildi O çok Güzel Gözler Var Ya Bir Zamanlar O Benimdi Ne Yapalim Arkadaş Nasil Içilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin Bana Bir Iyilik Yap Halimi Bilmesin Sakla Beni Böyle üzgün Görmesin La La La Lay... La La La Lay... Konuşmak Bir Allahla Bir De Onla Uzun Sürerdi O çok Sicak Eller Var Ya Bir Dokunsam Içim Giderdi Ne Yapalim Arkadaş Nasil Içilmesin Dertlerin Varsa Sen De Bendensin La La La Lay... La La La Lay... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:30 . |