![]() |
buda gecer buda gecer
alismalisin alismalisin alismalisin hemen karar verme sabret buda gecer dayanmalisin dayanmalisin dayanmalisin boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz hayat gonlunce olmaz yaniliyorsun omrun yaslada dolmaz buyutuyorsun 2* gul gec birseyin kalmaz ne duruyorsun (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme [Nakarat] buda gecer buda gecer |
Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece
Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fenayım Baykuş tünemiş binayım Çeyrek aydır ayaktayım ben bende değilem bügün Kendimde değilem bugün Aman güzel saçların sarışın anan baban öle Aman ne küstürürsün ne de barışık Sevenlere kıymayın seveni ayırmayın Ben onsuz yaşayamam yarama tuz basmayın Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece Mumlar yansın davul çalsın yar gelecek bu gece |
Sen gidince öksüz kaldım
Başımı belaya saldım Olur olmaz kapı çaldım Aşk aradım meşk aradım Ama bulamadım... Bulamadım bulamadım yar Bulamadım bulamadım yar Gittiğin günden bu yana Hep seni soran sorana Bu şehir dar geldi cana Başım alıp dört bir yana Ama kaçamadım... Kaçamadım kaçamadım yar Kaçamadım kaçamadım yar |
Canim dediklerim canimi aldilar
gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler Ben böyle degildim yasarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum aldana aldana ömrümden oldum beni dogduguma pisman ettiler beni bu günümden dünden ettiler beni sevdigime pisman ettiler beni dogduguma pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler |
Şu fıratın suyu akar serindir
Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem |
Gidecegim Bu Ellerden
Gayri Duramam Verin Benim Sevdigimi Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Verin Benim Sevdigimi Artik Duramam Gidecegim Bu Ellerden Gayri Kalamam Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Sevdasiz Yasanmiyormus Cektim Ögrendim Bu Askin Yüzünden Dostlar Derde Belendim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Bu Can Yarin Esiridir Verin Gideyim Bu Canim Canansiz Olmaz Verin Gideyim Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Cansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz |
Kalbimdeki tatlı sızı
Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazın Ufkumdaki çiçek gibi İçimdeki nefes gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim bir yürürse bahar yürür çiçek yürür peşin sıra gülüşlerin öyle güzel öldürüyor beni nazın Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim |
Yıllar oldu o halim böyle
Gün ola harman ola Kör olup dönmeden küle Sabır ola sarmam ola Nerde o pembe yarınlar Nerede o kaldırımlar İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ye babam ye ye kalmasın Fakir ekmekte bulmasın Dünyayı yesen doymazsın Sabır ola sarmam ola Cambaz olduk bak hepimiz İp üstünde kaderimiz Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola |
Rüzgarın önünde yaprak gibiyim,
Sellere kapılan bir dal gibiyim, Izdırapla yüklü dertli biriyim, Çileler önünde savruluyorum Yaşadıkça hergün kahroluyorum. Güneş Doğmayacak yaran üstüme, belki gözlerimi kapatacağım Ruhum bu dünyadan göçüp gidecek, belki son günümü yaşayacağım Belki de son günümü yaşayacağım.... Rüzgarın önünde yaprak gibiyim, Sellere kapılan bir dal gibiyim, Izdırapla yüklü dertli biriyim, Çileler önünde savruluyorum Yaşadıkça hergün kahroluyorum Güneş Doğmayacak yaran üstüme, belki gözlerimi kapatacağım Ruhum bu dünyadan göçüp gidecek, belki son günümü yaşayacağım Belki de son günümü yaşayacağım.... |
nedir ki gecmeyen dünya icinde
ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer |
Dumanlı derelere
Seni vermem ellere Sana dargın değilim Dargınım senelere Duman dağa iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder Duman dağın üstüne Gittikçe azlanı yi Babası benden yana Anası nazlanıyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni deli eder Duman dağın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi |
kiz ben seni vurmazmiyam saclarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam denizlerin ortasinda gecelerin yarisinda (2 kere)
birakip gittin beni yar zalimlerin arasinda zalimlerin arasinda (2 KERE) KiZ BEN SENI VURMAZMIYAM SACLARINDAN asmazmiyam senin ibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam (2 KERE) bu gitmeler beni yorar herseyimiz gördü zarar (2 KERE) GELECEKSEN GEL DEMEDEN DOSTLARIMIZ SENI SORAR BÜTÜN DOSTLAR SENI SORAR (2KERE) kiz ben seni vurmazmiyam... SEVMEK GÜNAH OLSAYDI ÖNCE MECNUM SEVMEZDI KEREM ASLI ICIN YANMAZDI SEVMEK GÜNAH OLSAYDI FERHAT DAGLARI DELMEZDI BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT ETMEZDI MECNUM SEVIYORSA KEREM YANIYORSA FERHAT DAGLARI DELIYORSA BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT EDIYORSA kiz ben seni vurmazmiyam...( 2 kere) |
Felegimin Silesi beni yine vurdu yerden yere, minnet etmem ben felege kaderim kötüymüs benim, bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu yüregime koydu keder.
Bir gün yüzüm gülmeyecek gözyaslarim dinmeyecek hasta etti o yar beni ölsem bile gelmeyecek.Bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu icerime koydu keder |
Yolum düşer meyhaneler üstüne
İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir [Nakarat] Nerde sevdiklerim hani sevenler Ağlatıyor beni acı gerçekler Bitmiyor isyanlar, bitmiyor suçlar İnliyor başıma vurduğun taşlar İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmezler dermansız yaram kanıyor Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir |
Hayatıma bir son vermek istersen,
Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya Anladım çare yok unutmam için, Her yerde hatıran izlerin var ya Birgün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok dizlerin var ya Yastığa gerek yok dizlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya |
döndüm daldan kopan kuru yaprağa leylim ley
sehar yeli dağıt beni kır beni leylim ley götür tozlarını burdan uzağa leylim ley yarin çıplak ayağına sür beni leylim ley ayın şavkı vurur sazım üstüne leylim ley söz söyleyen yoktur sözüm üstüne leylim ley gel ey hilal kaşlım dizim üstüne leylim ley ay bir yandan sen bir yandan sar beni leylim ley yedi yıldır uğramadım yurduma leylim ley dert ortağı aramadım derdime leylim ley geleceksen bir gün düşüp ardıma leylim ley kula değil yüreğine sor beni leylim ley |
Saçları sarı çalar
Gözleri mavi çalar Senin mavi gözlerin Aklımı baştan çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Yanağı elma çalar Dudağı kira çalar Senin mavi gözlerin Beni yerlere çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Kaşları keman çalar Endamı selvi çalar Senin mavi gözlerin Gönül kapımı çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Söz-Müzik: İbrahim TATLISES |
Bir telgraf cekmissin
gecmis olsun diyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Cöktüm duvar dibinde yas birikti gözümde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Batti günes karanlik sardi beni yanlizlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan,kara zindan evimden ayirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan, kara zindan esimden ayirdin beni... |
Neden saçların beyazlamış arkadaş
Sana da benim gibi çektiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanedesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanelerdesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım vallah senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez böyle arkadaş Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın kahrı bitmez bilmez arkadaş Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Of be arkadan seçmek zor sanat Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez, böyle bitmez arkadaş |
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle
Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi ben de bilemiyorum İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum |
Dosta bizden selam olsun
Kara günde dara koşan Hem okuyup hem iyi yazan Yiğit olup dağlar aşan Dosta bizden selam olsun |
banu - az bana
Hazana ermeden baharı ömrün Bir muhabbetname yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Sitemli sözleri az bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadlar Sakla mektubunda yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Hasreti ateşi az bana gönder Şu bana ettiğin cebr ile nazı Hep sana yaptığım arzı niyazı Hatrına gelince yaz bazı bazı Ağla gözyaşını yaz bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadlar Sakla mektubunda yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Hasreti ateşi az bana gönder |
Nedim zeper - rüya Söküp atamıyorum aklımdan seni Dönüp bakamıyorum gururum deli seninle aşkımız gerçek yeniden yazmamız gerek yanlız sözler yetmez anlatmaya gönül ister benim olmaz ömür geçer yerin dolmaz yanlız gözler yetmez ağlamaya sensizlik ne kadar uzun sesimi duyuyormusun yoksa sen uyuyormusun rüya görüyormusun hasreti duyuyormusun hiç mektup yazıyormusun denize bakıyormusun beni seviyormusun |
sinan özen - yandım
Elbet birgün bitecekti bu bahar Her şeyi bile, bile bekledim dön diye Ama sen görmedin hiç bilemedin Yandım yandım hasretinle yandım Hadi yan, yan yüreğim yan Sonuna gel hadi katlan Gün olur bu acın diner Sen düşünme hiç üzülme |
serdem coksun- cünki sen
seni hic tanimamis olmayi isterdim hic sevmemis ve hic alismamis ama o eski ben degilim degistim simdi sen haric herkesi sevebilrim sor bana hadi durma sorsana sebebini cünki sen cöldeki yüregimi buza döndürdün cünki sen dag gibi atersim vardi söndürdün cünki sen büyüyorken kan agladin cünki sen adam degildin cok gec anladim ne aci mutluluk malesef uzakmis ask vurdugun koca bir tokatmis ama o eski ben degilim ögrendim hayatin yalan adinsa korkakmis sor bana hadi durma sorsana sebebini cünki sen.... |
bazı şeyler vardır affedilmiyor aşk ihanetle bir ewde kalamıyor bıçak gibi kestim bağlarımıızı bir daha dinleyemeyiz şarkımızı söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi söyle kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi söyle bu aşktan ne kaldı ki geriye yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye ooff unut beni,unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma... |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep keşke deyip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlış yüzler,yanlış aşklar Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak... Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi |
Geçti yıllar ah geç aydım
Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun |
Bu aralar sanki sana bir haller oldu
Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsemde yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah kapına dayanırım Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah dediğimi yaparım... |
Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma Ağladığım duyulmasın Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Beni bu sesle oyalar Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dünya handır han içinde Yaşanılmaz gam içinde Biri gelir biri gider Dünya handır han içinde Dertli ağlar, dertsiz ağlar Dünya içinde Hey gidi koca dünya Dert yükümüsün Söyle söyle fani dünya Dert yükümüsün Hey gidi gidi gidi Koca dünya Söyle söyle fani dünya Gam yükümüsün |
Bir inat uğruna gittin zamansız
Yüreğim tarumar, bedenim cansız Yanarım külsüz, yanarım dumansız Şeytana uyduğun gün rahatça uyudun mu Bende kaybettiğini ah başkasında buldun mu Ben bir bahtı karayım, dayanmaktayım Kimsenin yerine meraklardayım Bir yanım unut diyor Bir yanım çıldırıyor Ah muallaktayım Gelip de al benden emanetini Eller bilsin artık yar kıymetini Nefret aşkımızın kardeşi olmuş Ya aşkını ver, Ya sar nefretini . . . |
Gece gündüz kosup pesimden yalvaran sendin
Inat edip seni cildirtan naz yapan bendim Kapimin önüne gülleri birakip kaybolan sendin O gülleri kitap arasinda saklayan bendim Kandirmissin besbelli hem beni hem kendini Sustugum o günler gecti ayriyiz simdi Bir gece vakti yolda yürürken Aklina ben geleyim Hüzünlü bir ask sarkisi olup Dudaklarina düseyim... |
Çok sebebim vardı benim çok kırıldım söylemedim
Gözyaşımı göstermedim sana Çok sebebim oldu benim kolay olsa ben giderdim Bu ne gitmek bu nasıl elveda Yandı mı postaneler yıkıldı mı yoksa Ne bir haber ne merhaba zindan bu dünya Uyutmuyor bu yaşananlar akşam olunca Sorma sorma ah sorma sorma Gül dalında bülbül değil bir garip serçe Gül kokar dikenler batar kaldım bi çare Olmasaydı hatıralar kahrolası yaşananalar Geceliğin deli eder beni Şu gözlerin olmasaydı yüreğim taştan olsaydı Ne kolaydı unutması seni Ne seninle ne de sensiz olmuyor işte Yandı mı bu postaneler yıkıldı mı yoksa |
[Eminem]
If I'm elected for ten terms I'm renewing the staff after the inagural And hiring all girls as interns If I don't like you, I'll snatch you outta your mic booth While you're rappin and pull your right through the window and fight you I'll take you straight to the pavement Uppercut you, and scrape your face wit a bracelet Like a razor that shaved it Three drinks and I'm ready to flash Runnin on stage in a G-string, wit a bee sting on my ass (Look!) It's probably all cuz I ain't awkward at all I just like to walk through the mall, stop, and talk to the wall And have a relapse after I just fought through withdrawl (Hop in the car little girl, I just bought you a doll) The Bad and Evil movement is comin Plus the music is pumpin like a pill freak wit a tube in his stomach I write a rhyme a day So it's no wonder how come your whole album Is soundin like a bunch of shit that I would say Whether it's one verse or one letter I'll probably be the cleverest one that never gets spun ever It's Slim Shady and Tony Touch, it's only us The rest of y'all are just stuck in the middle wit Monie Love |
Sen aklıma gelince
Ağlamaklı olurum Sen aklıma gelince Derinden burulurum Özlem ayrı bir sızı Yüzümde saf bir sitem Ben yalnızlar yalnızı Yüzüme yansır çilem Gurbet hasret denizi Bir terk-i diyardayım Hüzünler yaktı bizi Bir dolu efkardayım Gurbet hasret gemisi Bir terk-i limandayım Hayaller yaktı bizi Bir deli efkardayım |
senin derdin dert midir benim derdim yanında
hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
Sen benim içimde bir korkulu rüya
Hergün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten bir gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam hülyam benim dünyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar deymesin sana Eller deymesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam gülen bahtımsın Sen benim sen benim sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Her şey sende başlar seninle biter Sevilmek ümidi sevmekten beter |
Karşı konulmaz bir aşka düştüm be zalim
Ağlama değmez diyorlar ama zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende, oynama benle Halimi, sabrımı taşırma, ah güzelim Seninki bal gibi işkence Bu yolda var mısın erkekçe Diz çöküp yalvaracaksam, ağlayacaksam Ben yokum bu işte Benim dilimden gözlerin anlar be zalim Yangınım oldun beni yaktın ya zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende oynama benle Halimi sabrımı taşırma ah güzelim |
Ararsam ben bulurum senden iyisini
Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim... |
ben olmayinca hemen bulmussun birini
yol ayriminda unuttun yeminlerini sen bitirdin hem kendini hem de beni simdi git artik, donme geri kime gidersen git beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir ben olmayinca "ondan kurtuldum" demissin benim yerime bir baskasini sevmissin beni zaten aslinda hic sevmemissin uzulmedim hic, donme geri kime gidersen git, beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |