![]() |
Onur şan Bebişim
Seni ben gibi seven olurmu
Böyle severken unutulurmu Yüreğim sensiz atmıyor Içim çok acıyor Acıyor içim aciyor Ağlıyor yürek ağlıyor O yarin ardı sıra Şarkılar söyleniyor Ben seni özlemişim Yolunu gözlemişim Günlerce beklemişim Hadi gel gel Bebişim |
Gökhan özen Bitanesisin...
Hesapsızca kitapsızca,
Bir çocuğun masum Sevinçleri gibi günahsızca Yalansızca, dolansızca, Seni sevdim ben delikanlıca Ağır oldu içimde ödettiğin bu hasret Nasıl dersin unut, hiç tanışmamış farzet Unutmaya gücüm yok, sevgilim sen affet Gittiğin gün beni ölmüş farzet Ayrılamam can gibisin Ayrılamam herşeyimsin TeRKEDİyorsan bilmelisin Sen bu kalbin, bir tanesisin! |
benim için N apardın ?
Benim için bir şey yap öyle lafta kalmasın
Hasta olursam bir gün bir çorba yapar mıydın Sobamı yakar mıydın portakal soyar mıydın Sahiden yapar mıydın istersem Benim için n'apardın Ayazda mı yatardın Sırtında mi taşırdın Hamallık mı yapardın Aman ne bileyim ben Yap da bi göreyim ben Ben olsaydım n'apardım Ayazda da yatardım Sırtımda da taşırdım Hamallık da yapardım Aman ne bileyim ben Bekle bekle de gör sen Başıma birşey gelse yanımda olur muydun? Bi meselem olsaydı beni dinler miydin? Başından mı atardın? Bağrına mı basardın? Acımı taşır mıydın istersem? Kim sana gülerse, aklını çelerse, değer mi ona derse her şeyi denerse Kanma......... Benim İçin Ne Yapardın? |
tövbeliyim...
Anladım ki sen yalansın
Yalanlarla kalp çalansın Arkamı dönüp seni aramışım Bir bakmışımki yol almışsın Ben içimde hep seni Sen ise hep ayrılığı taşımışsın Senden son bir ricam var Şu hesabı keste üstü kalsın Tövbee Aşk mı ? Tövbee Aşk mı ? Tövbe Ahhhhhhhhhhhhhhh Aşktan canım yandı bir kere Aşktan ne kaldı elim de Sil baştan yaşamak mı diyorsun Asla tövbeliyim Anladımki Sen yalansın Yalanlarla kalp çalansın Fazla söze gerek yok Şu hesabı keste üstü kalsın Can bildiğim canım olsan En çocuksu yanım olsan Hasretinle her gün yansam Ben Aşkına Tövbeliyim El dilinde sultan olsan Kaç yazarki sevmiyorsan Bende beni biliyorsam Ben Aşkına Tövbeliyim |
Gökhan özen Dayanamam
Yorgunum özlemekten hayalini
Ağlarım gözlerimde yaşlar seli Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini Dayanamam inan dayanamam buna Unutamam bir an, dokunamam sana Harcanırım uğruna aldırmadan zamana Diyemem dilim varmaz diyemem elveda Yalnızım taşıyamam sensizliği Ağlatır gecelerin sessizliği Bir seni unutmadım yıllardır Birde ben ağlarken gittiğini... |
Duman Gözlüm
Tek tesellim gözlerindi
Bakıp bakıp delirirdim Bana öyle yakındın ki Hep benimsin zannederdim Bırakıp gittin beni Yanarım için için Yaralı kuşlar gibi sensiz ben bir hiç'im Duman gözlüm yaktın beni Duman ettin acımadın ziyan ettin Duman gözlüm benim için Yaşamaktın yaşamayı haram ettin Gönlümü teslim aldı hüzün İçimde senden kalan cam kırıkları Aynada sensiz yüzüm Sensiz...Hiç kimse dindiremedi bu hıçkırıkları Bir gece yarısı ansızın pencereden dışarıya bak Göreceksin köşe başında Nöbet tutuyor gözlerim Öyle kolay değildir beni unutmak Hala hala sokaklarındadır ayak izlerim |
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi
Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert Tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz, gelmemiş yarından Hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucu da kaçmış, timsah katreleri Boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev, nam-ı değersiz Gece-gündüz ömürden yontar, dünya dönmez yaremsiz Bugün ömür yarım gün Serbest kalsın fikrim.senin tozlarını silemez tenimden Ellerim Varlık ruhu terkeder, gözün gözümden ayrılınca, bendeki Aşk altın misali, ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek, kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkık, bir mahalsiz Cümle yolumun önüne taş Dudaklarını kadehe nikah eden çakır keyif dertdaş Gören der ki; ''sel ağzına bina yapmak aptal işi'' Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez birşey Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden Korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum, ayrılık hain bir zehir Melek yanında yüzünü saklar, felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın İpek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım Yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin, sessizliğine aşığım Derdime çare, baytarım yok Dengeme destek, tut ki durayım Şafak güneşin fermanı, geçer acı-tatlı sayılı zamanın Sancısı Ama Melek bir yandan, şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var, bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım, omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi, benim içim senle tok Yok ki gücüm Belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm, yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştkiyim İlelebet de dönmez olsan bil ki yalnız nöbettteyim Hatalarıma savaş açtım, hergün farklı kefendeyim Hayat günü defter yaprağı, hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki, giderken ne G**ürülür Dertle anlaş deva bul, üzüntü kalbi sömürür Yüzüne baktığım her an, cennetten bahçe görülür Gülüş neşem değil, gönül bucaklarımda harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değilller Aşk ilinde bir tarafta cüceler, diğer yanda devler SAGO............ |
Yaban Gülü-- Gece Yolculari
Seni Sarayim Derken
Dikeenin Batti Yaprağinin Güzel Rengi Gözümden Akti Seven Dikene Katlanir Ayriliğa Yürek Mi Dayanir Of Of Of Böyle Gitme Yaban Gülü Böyle Bitme Yaban Gülü Dikenleri Yalan Gülüm Sevdayi Bitirmez ölüm |
Rüzgar essin, ümitlerin serinlesin
Tepe taklak olsun güneşin yaktığı zemin Ben bir kalıp buz. Rap dudaklarıma vantuz Lan olum bak burası koca denizde iki kaşık tuz Bedenimle sevgili olduğumdan bu yana geçmiş bir dolu sene. Çok ihanet etmişim bilmeden zavallı bene. Caddeler pişmanmış beni gördüklerine Ağırlık olmuşum soğuk kaldırımlar üstünde, et dikende!... Ben ki ben de, sen ki sen de güzelsin. Sesim tek beden de gizlensin. Gözyaşlarım raksa koyulup vecdetsin. Gönlüm halden hale girmekte feryatlarım sema etsin. Kollarım yazmakta bitab düştü Aç uçan akbabalar haince yavruyu bölüştü. Sarı selam güneşim onsuzlukla üşüdü. (tir tir) Huzrum asık yüzüme bakıp tebessümle gülüştü. Benim sabırla aram açık. Kibirle yatıya kalanı Tutar hıçkırık. Hasımlarımın kıçıkırık. Güvenimin beli fıtık. hazinelerim sen de batık. Saf ve duru. Benim adımı rapin oğlu koydu elim, kaşım çatık Bir virüsüm var tam salgınlık, etrafın sarılır En kalıcı izler yüzde bırakılır. Kafatası dertlenir, adı batası demlenir Sayın bayım, cehenneme canın, kurumalı kanın!... Nakarat KOLERA Ellerimi güneşte ısıttım bugün Çünkü benim bildiğim İnsan yaşadıkça bir hayal inşa ederdi Bence en önemli isteği kolay yoldan Elde etmemekti saadet, onur. Pazarlar sanki içime kurulur Akşamın fakirliği gündüzün gürültüsüyle yoğrulur Anne böyle kız mı doğrulur? Özlemin yüzümde kavrulur, kal be gitme ne olur Aylak saat durur. Üzerime düşme önüme düş Sindir kırılır kurulan düş, bir masal doğuş-ölüş Bir bilet gidiş-dönüş, yarım gönülle bir öpüş Elime düşme bu bir dövüş, tangır tungur düştü kömüş Ağız torba olda büzüş. Ben bilirdim düşündüğümü yapmayı Seni dışarı çıkarıp evinden, dar sokakta boğmayı Bir gece ansızın ya da açık denize atmayı Ben bilirim ardından da kendi kafama sıkmayı Ancak benim bir korkum var alemlerde tek Alemlerde rahmet aynı korku içime aşkı saldı Klavuz oldu gemime yutsun dalgalar bırak beni Tersten esse rüzgar hoş, benim onunla aram iyi En miniktir en sevimli mimiklerim kelamın miri Her insan sakar ve dengesizdi kolay kırdı kalbi Dayanmaya mecbur muyum sanki? Canımı yakanın canını yaktım 1. salon godmother 2 Nakarat= Elimi sıkmasın alçaklar, artıklar, kaypaklar Sözümü bölmesin çakallar, çatlaklar, çiyanlar Gözünü bağlamış yasaklar, yalanlar, kaçaklar Kördüğüm olmuş kavşaklar kafalayacaklar Bizi haydutlar. SAGO............... |
Göksel --aşk şarabi
Beni terk edip gittiğinden beri
Saymadım kaç gün geçti Ağlıyorum,özlüyorum dön sevgilim bekliyorum Ağlıyorum,özlüyorum dön artık seni bekliyorum Aşkımız eski bir film gibi Siyah beyaz bazen renkli O kadın aynı ben gibi ağlamaklı kaybetmiş sevdiğini O adam aynı sen gibi gururundan terk etti ve gitti Aşk şarabından içtim Bi hoş oldum kendimden geçtim Bilmiyorum aklında mıyım Bir ihtimal olur ya ben burdayım Ne romantik ne tutkulu Aşkın yolu diken dolu Saadetin bedeli bu mu En başından belli mi en sonu Aşk şarabından içtim Bi hoş oldum kendimden geçtim Bilmiyorum aklındamıyım Bir ihtimal olur ya ben burdayım |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:18 . |