![]() |
Gülşen - Ben, Güneş, Yıldızlar
Daha dün bu saatlerde Benden mutlusu yoktu kollarında Benle güneş yıldızlar Bir de dünya dönerdik eksenin etrafında Canımın içi kime döndü yüzün Kime uydu saf kalbin Canımın içi söyle duysun yüreğim Şimdi kimin saçında ellerin Bozdum ama yeminleri, yırtamadım resimleri Tarihte böyle bir acı duyulmadı, görülmedi |
Biz Deyil Bizi Ayiranlar Utansin,
Biz Deyil Bizi Koparanlar Utansin, Sevdanin Zincirini Ellerimizi Ayiranlar Utansin. Bir Deli Rüzgar Olurum, Alirim Seni Burdan Kaybolurum. Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. Biz Deyil Bizi Ayiranlar Utansin, Biz Deyil Bizi Koparanlar Utansin, Sevdanin Zincirini Ellerimizi Ayiranlar Utansin. Bir Deli Rüzgar Olurum, Alirim Seni Burdan Kaybolurum. Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. Siir: En Büyük Yangini Sen Baslattin Yüregimde, Hadi Ara Itfayeyi Gelsin Söndürsün, Sen Gidergitmez Sel Oldu Gözyaslarim, Bu Koca Hayatta, Hadi Ara Gelip Durdursunlar Bu Seli, Deprem Gibi Oynattim Her Yeri, Yiktim,Döktüm,Kirdim Cami Pencereyi, Hadi Kimi Ararsan Ara, Simdi Gelsin Toparlasinlar Bu Evi, Ne Yaparsan Yap Kimi Ararsan Ara, Aradiginda Bir Bulamayacagin Ben Varim Artik, Gidiyorum Mutlu Ol, Hersey Senin Olsun, Haaa Unutmadan Herseyi Dagittim Icin Üzgünüm, Sen Toparla Yeniden Bir Hayat Kurarsin, Ama Benden Bir Baskasiyla, Ben Yokum Artik, Buda Bir Iz Kalsin Benden Sana, Senin Izin Hep Bende Kalacak, Unutma Bunu Asla, Yalan Dünyanin Yalanci Insani HOSCAKAL...!!! Bu Deli Sevdaya Neredende Bulastim, Gülmeyi Unuttum Aglamayla Baristim, Eskiden Mutluydu Gözyasla Karistim, Biz Deyil Ikimizi Ayiranlar Utansin. (2x) __________________ ARDIÇ ABİ... |
Herseyim Dur Gitme
dilimin ucunda 'git me dur desem'
ya dönüp geçersen söyleyemem bilmezsin ugruna bu can neleri yakar gururum önümde bir deli duvar gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak ? ya bir daha görmezsem tanrım ne olacak ???? yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herseyim dur gitme... saplayıp gözlerini gönlüme bir ömür beni mahkum etme offf yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur gitme... saplayıp o hançeri gönlüme bizi böyle bitirme... sever mi sence bu yüregim bir daha ? paylaşır mı herşeyi bir kalple daha ? sen bana ben sana böyle tutkunken ayrılık revamı sevdamıza .... gidersen ömrüm bir sen daha nerden bulacak? ya bir daha görmezsem tanrım ne olacakkkkkkkkk? yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur git me ...... saklayıp gözlerini gönlüme bir ömür beni mahkum etme... yapamaz yaşayamaz bu kalbim sensiz herşeyim dur gitme... saplayıp o hançeri gönlüme bizi böyle bitirme......... |
Gel Neredeysen
yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze güclü gibi göründügümü yerimde olmak istemezdin düsün nasil üzüldügümü icim kan agliyorken herkeze mutlu gibi göründügümü ben aglarken sen mutlu olabilecek misin uyuyabilecekmisin ellerin koynunda hicbir ser yok hicbir iz yok bizden unutabilecek misin gercekten gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum gel neredeysen gel yapamiyorum gel aynada kendime bakamiyorum |
Eylem _ Amannn
oooooooooooooo
tüm dünyanın yükü bende olsa bugün aşkın beni bıraksa kalbimi bin defada kırsa yeniden yeniden düşünüp kalsam inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalan olsa can bu mu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör sen(tatlıdüşünüp herşey güzel olacak bak görsen) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa artık dünyamda değilsin umrumda hiç değilsin üzülmem boş konulara anlamsız anılara ne olmuş seni sevdiysem bak yeniden doğdum ben seni çok sevmiştim ben canımdan çok sevdim ben inancım yıkılsa bildiğim doğrular yalan olsa ah yalaaaaaan olsa AAAAA İNANCIM YIKILSA BİLDİĞİM DOĞRULAR YALAN OLSA AH YALAAAAAN OLSA can bu mu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak bak gör (sen tatlı düşünüp herşey güzel olacak bak gör sen)amaaaaaaaaaaaaaaaaaaan (4)can bu can benim can yapılacak tek şey aman unut herşeyi aman salla dertleri aman nasıl olursa yeni bir gün doğacak gör sen (tatlı düşünüp herşey güzel olacak bak gör sen... |
Demet Akalin Askin Açamadigi Kapi
Göründüğü gibi değil
Bedeli ağırdır aşkın Düşündüğün gibi değil Acımıyor artık canım Çok direndim sana güvendim En başından Bana herşeyim olur musun dedin Daha hiç tanımadan Aşkın açamadığı kapı Kanatlanıp uçamadığı yer mi var Kalbimi seve seve sana veririm Bikere de senin için ölsün yar |
Bir adamın adı çıkacağına bence canı çıksın
Bir ağaçta gül de biter diken de kuru bir dalsın Biri bilmeyen bini nerden bilsin, bundan böyle Bez alırsam musuldan bak kız alırsam asilden Sıçan çıktığı deliği bilir,2 gözüm tetiktedir Yakama bir dua iliştir, o duydğunu yetiştirir Kendini benimle geliştirir, koordinatım finiştir Ruj yakanda rapse, giderine giderim hep, değiştir. Görürdü elmas muamelesi az olsaydı eğer kum Benden başka ben yok ama uyu ayakta gözünü yum Değişteremezsin beni, kasma boşa ben buyum Biraz huysuz biraz kırık ben kendimle mutluyum Çokmu battı gözüne usturuplu oturuşum benim Nerem doğru hammie olmasın mı eğri ümitlerim? Değişeceğine söz vermiştin ama daha demin Huyun olur abartma açıktan geç alarga Ha ha ha İşte hayatın böyle boş bir kahkaha Dudaklarımdan dökülür yapraklar Hüzzam makamında savrulur boşvermişliğim 4 bir yana 4 nala kötü günlerim iyilere nazaran Sayıca fazla Bak şu tıfıla yürür kasıla kasıla, uymadın mı Hiçbir kılıfa açta elini bakayım falına Bak canım senin falın falanmış Alnın karışlanmış buna alış, bak benim yüzümde bir karış Bu diyardan sıvış Bağlı hayatım pamuk ipliğine Eşkiya bu hükümdar dünyaya Ademin havasına kurban Gerdanıma urganı bağla As bilemediğim her soru için beni Yık domino taşı misali bir kere de Hop devir beni evir çevir sustur Bırakmadı peşimi bu ne divane kuldur.. |
Keremcem Kadife Kelepçe
hatam belki kalbi oyuncak sanmam
aşkta salıncak gibi sallanmam o kadar cahilim ki hayalini bile kurmam imkansız sevginin sevgilim bugün bana aşk nedir diye sorsan tek anlamı geceler boyu ağlamam üstüm başım sevda içinde yakalandım bitap biçimde ellerimde "kadife kelepçe" veda değil mi bu? yolun sonu uçurumlar kolay değil ki bu dolunca gözlere yaşlar zaman gelince nafile dersin bir küçük elveda |
Hatice Dönmemen Gerek
Yüreğimden vurur gitmelerin
Engel olamam ama gücenirim Bir kere de gitmeyimde Birkerede beni anla Beni terketme Usul usul yanıma gel beni anla Beni hisset beni hisset Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek tutulmaman gerek anlıyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Boğulmaman gerek tutulmaman gerek Bak anladım bebeğim gitmelisin Yüreğimden vurur gitmelerin Engel olamam ama gücenirim Bir kere de gitmeyipte Birkerede beni anla Beni terketme Usul usul yanıma gel beni anla Beni hisset beni hisset Ama biliyorum senin bana dönmemen gerek Sevmemen gerek tutulmaman gerek anlıyorum Ceylan gözlerime bakmaman gerek Tutulmaman gerek boğulmaman gerek Bak anladım bebeğim gitmelisin yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni aglatma sevemem senden sonra yaktim gemileri dönemem asla sevemem sevemem seni asla birdaha beni vurma kayip ettin sen sonunda |
Sakin Bana Dokunma...
Bir şişe şarap sırdaşım olsun
Yanında sigara,mezesi olsun(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda Her gece içtim kendimden geçtim Bir vefasız yar için içkiyi seçtim(2) Sakın bana dokunma Taş bastım bağrıma Kadehlere merhaba Aşkım sana elveda |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:40 . |