![]() |
oguz yilmaz Gordunmu
Gece gündüz gezerdin
Kimseyi dinlemedin Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Hergün başka bir güzelle Geziyodun gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Havan sıfıra inmiş Benzin sararmış solmuş Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Hani dünya güzeliydin Aynaya bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Nerde kaldı servetin Nerde kaldı hürmetin Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Nerde kaldı şöhretin de Dönde bir bak gördün mü Gençlik gitmiş gördün mü Pilin bitmiş gördün mü Rengin solmuş gördün mü Belin dönmüş gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları basmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü Gördün mü gördün mü Gördün mü gördün mü Havaları atmayı gördün mü Paraları basmayı gördün mü |
Kapatmisdim Kalbimin Kapilarini Ama Sen Geldin Arladin
Bikmisdim Bu Zalim Yalan Hayattan Beni Sen Hayata Bagladin Bilmezdim Bir Daha Bir Daha Seveceğimi Yine öğrettin Bana Sevmeyi Yeniden Doğdum Senden öğrendim Yürümeyi Ne Olur Birakma Ellerimi........ Yanlizkti Sensizken Tek Yoldaşim Gecelerse Arkadaşim Nererlerdeydin Bugune Dek Beni Bulmadin Oysa Ben Seni Hep Aradim Bilmezdim Bir Daha Bir Dha Seveceğimi Yine ögrettin Bana Sevmeyi Yeniden Doğdum Senle ögrendim Yürümeyi.... Ne Olur Birakma Ellerimi..... |
Beyaz Ve Sen
BU BİR YASAK AŞK ÖYKÜSÜ ÇOKDA ACIKLI
BİRAZDAN EVLENİYOR YARİM ONDAN BU ACI BİRDEN BAŞIMDA DÖNÜYORKEN BİZİM BU ŞARKI MUTLULUK HEDİYEM ŞARKIMDA SENİN OLSUN... EY TANRIM DAYANA BİLİRMİYİM BUNA BEN YARDIM ET ÇIKAR ONU AL AKLIMDAN LÜTFEN TAŞIYAMAYIYA BİLİRİM DÜŞERİM BİRDEN NE DE GÜZEL OLMUŞSUNDUR BEYAZLAR İÇİNDE SEN... SENSİZLİĞİ PAYLAŞIRIM YALNIZ EVİMDE YOKMUŞ BÖYLE BİR ACI NE YERDE NE GÖKTE ATTIN İMZENI KIYDIN İKİMİZEDE.. ÇEKTİM KENDİMİ SEN MUTLU OL DÜNYA EVİNDE ŞARKIMIZI SÖYLÜYORUM SAKIN AĞLAMA KIYAMAM Kİ SANA BENIM OLAMASANDA HANİ SANA O İLK CANIM DEYİŞİM VARYA ÇINLASIN KULAĞINDA HER BU ŞARKI ÇALDIĞINDA... |
Armazsan Arama
seninle aşk dilinden konuşmayı bilemedik
şu üç günlük dünyada bir gün yüzünü göremedik bu ayrılık sebebini boşver benden bilsinler demek çabuk unutrsun senin huyunu sevsinler aramazsana arama... aramazsan arama yar aramazsan arama zaten melhem olmassın sen benim gönül yarama aramazsan arama yar armazsan arama zaten melhem olmassın sen beim gönül yarama....... |
Civciv
Yok Ben Almam Alanada Mani Olmam
Senden Bana Hiç Hayir Yok Ne Ateşler Yakdim Sevdanin Ugruna Sende Sevdanin 's' I Bile Yok Sayende Yarali Yüreğim Bir Gün Olssun Sevdin Mi Ki Güleyim çok çekdim Aşkindan Yeter Artik Mümkünse Bir Daha Görüşmeyelim şiiiiişşştt Ufak At Biraz Ufak Atda Civcivler Yesin Ne Kadar Ne Kadar Da Havali şeysin Yalan Aşklardan Yorulup Dersini Alirsin Dilerim Ki O Taş Kalbin Kapima Dayansin Offf Ufak At Biraz Ufak Atda Civcivler Yesin Ne Kadar Ne Kadar Da Havali şeysin Yalan Aşklardan Yorulup Dersini Alirsin Dilerim Ki O Taş Kalbin Kapima Dayansin.... |
Tabiri Caizse
tanrıya el açıp yalvarmadık mı?
sen bensiz ben sensiz ağlamadık mı? adaklar adayıp haykırmadık mı? gittinde ne oldu bitti mi sevdamız ? sensiz gecelerin sabahı uzak gözelerim yolunda ben acındayım çoğalan hasretin azalan umut kaybolan bir ömrün yamacındayım kalbim sözlerini unutmaktan acizse aahhh alışamam sensiz bu hasrete yangınımsın tabiri caizse.... |
Yangın her askın yolu
Sevdim gördüm Gözlerin karanlık kuyu Düştüm,öldüm Ah gönlün şimdi başka yare mesken Ahhh el çekmiyor kara sevda benden Sen hangi elde sevda olup açtın Ben karlı dağlar misali yalnızım Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet Soldu gençliğim ömrümü askla ziyan ettim Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim |
Yüzsüz Yürek
kalmışım kendi kendime ben harebe
aklım basıma geldi bir daha tövbe en çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm sana rezil olmak inan bitirdi beni görmezlikten gelince çok üzdün beni yabancı bir adam hissettim kendimi sanki o ben değildim seninle ağlayan seninle sevişip aşka doyan bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna anlat içinden geçenler tut yüreğinden sıkıca ak hayatına ama nerde ben de o yüzsüz yürek bizde varsa yoksa gurur dan yelek |
Kandirman Lazim
yasamadık ki senle aşkı
yanmadık ki ateşlerde el sözüne inandık kandık nefes olduk her tende beni kandırdın senelerce aşkı öldürdün gecelerce faydası yok inanmam artık yalan oldun sen bende al sözüne inandık kaldık nefes olduk her tende... aşkı anlattın farzet beni kandırman lazım yine susdu dilim sana yandı tenim beni söndürmen lazım geceler bensiz olmaz bedenim aşksız yanmaz senin olmam için sana tapmam için beni öldürmen lazım......... |
jBOYS ANILAR- BİZİM ŞARKIMIZ
dönmez olsun dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun sönmez olsun sönmez olsun içimdeki bu ateş sönmez olsun bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun... görmez olsun görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun sevmez olsun sevmez olsun kalbim senden başkasını sevmez olsun bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun geçmez olsun geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun gelmez olsun gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun... bu şarkı bizim olsun aşkımız sonsuz olsun gönlümün pınarında adın ceylanım olsun.... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:56 . |