![]() |
geç kaldım gelmeye gelip gözlerine bakmaya gözlerinden yüreğine akmaya yakmaya geç kaldımseni sevebiliyor olmaya aşk acısı ile yanmaya yanıp kül olup savrulmaya geç kaldım her zaman ki gibi ki geldim gittin ittin ve ben bittim... |
Bazen özlüyorum seni Sanki hiçbir şey olmamış gibi... Giden çoktan giden, Biten çoktan biten Sanki ikimizde birbirimizi Hiçliklerimize terk etmemiş gibi... Uzaklardan çalan , Ve öylece aniden Yanı başımda bitiveren Birkaç melodinin O birkaç kelimeye sıkıştırılmış nakaratlarında... Fark etmeden gözlerimi ufukta bulduğumda... Buz gibi bir soğukta... Ve o hiç sevmediğin içini üşüten ayazlarda... Birkaç yalan sözde ve gözde... Belki de hiç istemiyorken, Senden kalan tek bir kırıntıyı bile Ve o nefretimde ve nefretimle bile; İsminin sesini kulaklarımda Tıpkı seni bildiğim gibi, Tanıdığım gibi, Apansız, zamansız ve hazin Her duyduğumda, Hiç tanımadığım yüzlerde , Ve yine hiç istemediğim halde, Öylesine ararken, senden arta kalanlarda... Bir eldeki sigarada... Belki de bazen ince belli bir bardaktaki çayda... Nasıl olurda giderim derken, Ve asıl giden ben olmuşken ... Gittiğim yerde kalan yokluğunda... Sana yağan, Yokluğunun yokluğuna yağan, Damlalarda, O inceden inceye sırılsıklam; Ve buruk Yağmurlarda, Geceleri ordan oraya giderken, Baktığım pencerelerde... Bazen senin o çok sevdiğin türkülerde Hiç sevemediğim halde, Belki biraz ışıkta, biraz da karanlıklarda... Geriye kalan hiçbir şeyin olmadığını hatırladığım zamanlarda, Bazen nedenini hiç bilemediğim gözyaşlarımın bir tanesini de, Kendimden gizli, senin için akıtırken nedense, Ve nedense, o tüm içten gülüşlerimin izlerini silerken yüzümden, Hep sebepsiz yazmak isteyip, Bir türlü sonunu getiremediğim şiirlerimde ve hikayelerimde, Sensizlik adına kendime verdiğim tüm yeminlerimde, Biraz öfke, biraz yalan, biraz siyah, biraz gurur, biraz da acı olan sensizliğimde; Her saniyeyle birlikte esasında benden bir adım daha uzaklaşan, Ve yüreğimden uzaklaştıkça; biraz daha kaybolan gölgenin ardındaki, Yaşamımda, Kendimle baş başa kaldığımda, Kendime rağmen; Sensizlikle baş başa kaldığımda, Sana rağmen, Her şeye rağmen, Bazen özlüyorum seni... Özlemin sen de olanını sanki hiç yaşamamışım gibi, Özlüyorum seni. |
Asrın Aşk Şiiri
Yaşanılanları Kontrol-S ile kaydedip, Kontrol-Z ile geri yaşıyorum Ben sevdamı download edip masaüstüne alıyorum. En çokta ekranı kapladığın o anı özlüyorum Italik yürüyüşlüm, Bold bakışlı sevdiğim... Öyle bir halt yedim ki, sakın affetme beni Simge durumuna küçült, saatlerce beklet beni Tüm sistemlerimi çökert, Ziple sıkıştır ve parçala Alt F4 ile kapat, Shift ile değiştir beni ****nin mousela oynadığı gibi oyna, Manzaralı mouse pedinde gezdir beni Yeni bir pencere açalım ve unutalım her şey i Geri dönüşüm kutusuna gönderelim maziyi Kısa yol oluştur fazla bekletme bu seveni En çok Flash Animasyonlu halini özlüyorum PC görünüşlü, Mac duruşlu sevdiğim Kalpten kalbe bağlantım bağlantısı yapılır Kapanır kapılar, ağa oturum açılır Sevdamız monitöre saniyelerle yazılır Disconnect olursam beni yine arar mısın? Masaüstünde bulamazsan belgelerime bakar mısın? Yokluğunda erişim paketi teselli olmasa da Değişiklikleri kaydedip, yeniden bağlanır mısın? |
Cemal Safi nin şiirleri çok hosuma gider..Bir İki tane ekleyelim..
Hüzün Adres Değiştirir Yakışmıyor cepheyi terk edişin, Mert dayanır, namert kaçar sevdiğim. Fazla sürmez hatanı fark edişin, Hasret eken , hüsran biçer sevdiğim. Adet ettin aşk dersini asmayı, Hüner saydın sırra kadem basmayı, Yetti artık çok denedim susmayı, İsyan eden bayrak açar sevdiğim. Nice avcı bende silah sınadı, Geri tepti ,sineleri kanadı, Kırılsa da yüreğimin kanadı, Yine açar, yine uçar sevdiğim. Bir resmimiz bile yoksa başbaşa, Revamıdır ben yanayım,sen yaşa, Aşk sunacak sakimi yok sarhoşa, Yine bulur, yine içer sevdiğim. Aynaların farkı kalmaz düşmanla, Tanışırsın doğduğuna pişmanla, Hüzün adres değiştirir zamanla, Benden geçer ,sana göçer sevdiğim. Üzerime yar sevdiğim sahi mi? Kalp çalmakta senin gibi dahi mi? Ağlama der dosta aşık Daimi, Bu da gelir ,bu da geçer sevdiğim. ..Cemal Safi.. |
İlahi GözLerin..
Medet bekliyorum vurduğu yerde Oralı olmuyor siyah gözlerin. Gönlümü dağlıyor gördüğü yerde Kanıma susamış silah gözlerin. Her yalan sözüne iftira ekler Sayısız suçunu sırtıma yükler Cenneti müjdeler ibadet bekler Şeytanın taptığı ilah gözlerin. Feryadım asılsız şikayet değil Laf değil söz değil rivayet değil Yetim hakkı değil cinayet değil Korktuğum en büyük günah gözlerin ..CemaL Safi.. |
Her şey "Yirmi Yıl Önce"
Sokakları dolaştım
Yağmur gibi sessizce Hiç bir şey değişmemiş Sanki yirmi yıl önce Hani ilaçtı zaman Diyordun ki tek çare Bu gönlüm bu sokaklar Hala yirmi yıl önce Yine gözlerimden yaş Akıyor yavaş yavaş Gönlümde aynı telaş Sanki yirmi yıl önce Yıllarda körükledi İçimde ki yangını Kokun hasret salgını Hala yirmi yıl önce Kapanmış perdelerin Belli burda değilsin Sen yine ellerinsin Tıpkı yirmi yıl önce Gözlerim ağlamaklı Dolaştı sokakları Burada başlamıştı Her şey yirmi yıl önce Kadir Albayrak |
Yosun Kokan Sevdalar
Telaş etme bakarken içine gözlerimin
O gördüğün yangınlar, yıllar var ki sönmedi Gizlenirken bu sevda bağrında sözlerimin Başımdan giden aklım gayrı geri dönmedi Şiirlere işledim ismini nakkaş gibi Baş harfini gönlüme, elmas***8217;tan tek taş gibi Yüzümde ki çizgiden yuvarlanan yaş gibi İz bıraktı gözlerin, bir daha silinmedi Suya susamış toprak, gibi sevmişim seni Hayalle beslemişim, şekil şekil buseni Koklamadım tenini, öpe öpe yar seni Kokun sinmiş gönlüme, bir sır***8217;dı bilinmedi Tenhalarda düşledim, seni içtim kanarak Rahmetini aradım, için için yanarak Gözlerine kitlenip, seni cennet sanarak Takvimler değişti de, yüreğim değişmedi Aklım da sende kalmış, bende kalmışım sende Sen bu sevdaya bakıp, ***8220;masal gibi***8221; desende Ben bülbülün olmuşum, sen bir gül***8217;sün, gülşen***8217;de Sıkı sıkı sarılıp vuslata eremedi Kadir Albayrak |
Neden Geldin
Yıldırım gibi düştü gözlerin içime
Bir damla göz yaşı boşluğunda yol alırken Buz dağları bir bir eridi gülüşünle Sel oldu taştı sevgin dudaklarımdan Sonra özlemler başladı apansız benliğimde Çöle düşmüş çiçek gibi saniye saniye kurudum Günden güne sadece sen kaldı bende Sensiz her anda biraz daha bittim Ardından gel gitler olmaya başladı Bir seviyorum dediysen iki sevmiyorum dedin Üç günlük ömrüm vardı onu da sen yedin Madem gidecektin söyle neden geldin |
benim için çook degerli olan birisi bu güzel şiiri benimle paylaştı bende size sunmak istiyorum;)
Annemle Hasbihal Anne, zannetme ki günler geçti de değişti evvelki huyum gitgide Bir hırçın çocuğum, değişmez huyum Seneler geçse de ben yine buyum Senden umuyorum teselli yine Bugün şefkatine, muhabbetine zanneder misin ki yok ihtiyacım? Belki eskisinden daha muhtacım Dünyanın tükenmez kederlerinden kalbim kırılsa da böyle derinden Hayatım büsbütün ye'se kapılmaz Teselli bulurum içimde biraz, o derin sevgini hatırlarım da Her gece hıçkıran dudaklarımda hasretle anılan senin adın var Anne, hayatımda bir tek kadın var. Beni aldatmadı, sevdi daima Gittikçe ruhumu saran bu humma başka sevgilerden yadigar anne! Sevmeyen sevenden bahtiyar anne! Sorma ki başımdan çok şey geçti mi? Ah... eğer anlatsam sergüzeştimi, nasıl ter****ldim Nasıl atıldım Anne aldatıldım, aldatıldım Belki her zamankinden fazla severken, bir lahza bahtiyar olayım derken Bilmezsin kaç gece böyle ağladım Şimdi tecrübem var artık anladım Aşk, o bir masal, yalanmış meğer Seven bir kalp için sığınılacak yer Yalnız o kucakmış, yalnız o dizmiş İnsanlar ne kadar merhametsizmi |
Baba tut elimden
Baba tut elimden
Beni çocukluğuma götür hadi...! O küçük kıza götür beni baba! Götür bir daha gelmeyeyim! Tut ellerimden baba tut... Uçurumun kenarındayım... İtildim... Düştüm düşeceğim! Baba yüreğim alazlarda Yandı... Yanıyor! Sevda çöl dedin... Dikkat et dedin... Bir an için unuttum baba, sevdim! Şimdi çöl ortasında yalnızlığımla susuyorum mutluluğa! Baba tut elimden ... Beni çocukluğuma götür hadi... Acılar şımartmasın beni artık! sen şımart! Uzaktaki hayallerimide al... Beni sallayarak uyut... Hayallerimden bir oyuncak yapıp Başucumda tut... Kayıp giden tüm hayallerimi tut baba! Olmayan hayallerin gölgesinde ağlamaktan yoruldum... Çocukluk düşlerimi özledim... Götür baba... -Beni çocukluğuma götür |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:09 . |