![]() |
Yanlizligim
Bir yıldızla çiğ tanesi Paylaştılar karanlığı Bir ayazla dağ ateşi Bölüştüler yalnızlığı Keşke ben de kar olsaydım Bir dağ bulupta yağsaydım Efkar dolu bu başımı Bir omuza yaslasaydım Yalnızlığım yalnızlığım Kalp yarası yalnızlığım Taşı bile yosun sarar Seni kiminle paylaşayım Bir rüzgarla gül yaprağı Yaşadılar bu duyguyu Bir dalgayla ay ışığı Seviştiler gece boyu Bir sarmaşık dal olsaydım Özlemine sarılsaydım Tek başına böyle değil Bir omuzda ağlasaydım |
ELA GÖZLÜM
soğuk bir kış günü gördüm seni gözlerim görmedi senden başkasını bir gönül yolusun yüreğimde anahtarı sensin özledim seni gel artık sevdiğim unutmak mümkünmü seni nerdesin sen şimdi ela gözlüm benim aşkımsın yıldızımsın sensiz kalbim bir deli gülmez yüzüm sensiz bir harabeyim nerdesin sen şimdi ela gözlüm sensiz sabah olmuyor sensiz gün doğmuyor gözlerim gözlerinden gitmeyecek sensiz kalbim bir deli bir yaprağım eser giderim meçhullere sana ne zaman kavuşacağım bilinmez seni seviyorum nerdesin sen şimdi ela gözlüm |
Fatih Ürek
Hoşgeldiiiiin yüreğime yaarr gönlümeee Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Haydi lililililililililli yar Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiii Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli yar Haydi lilililililillilli Haydi lilililililillilli Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda benim buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiii Üzüldüm sayende içim huzurla doldu Kaderimde yazan aşk sonunda beni buldu Hoşgeldin yar yüreğime Boşver be elalem ne derse desin Hadi hadi hadi hadi Hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii |
Al***305;nt***305;:
|
Gulsen- adi ask sebebimin
Belki de zamansız açtım içimi
Yüreğim şeffaftı aklımsa deli Ben geldim sen kaçtın hep bana inat Bir vardın bir yoktun hep masal gibi Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın Adı aşk sebebimin her hata kalbimin Hep değerinden Hep gereğinden Hak ettiğinden çok sevdim Ne kara kaşına ne kara gözüne Ben tek bir sözüne tutulup kaldım Değmedi bir kere ellerin yüzüme Gel gör ki bin yıldır sanki vardın |
gulsen -anlinin yazisi..
Ezberledim yokluğunu sensiz gecelerde
Alıştım diyemem canım sensiz yarım kaldım Unutursun diye beni gittiğin yerde Ben o gün bugündür uyuyamadım Günler sensiz delip geçiyor Farkında mısın yar, ömür de bitiyor Çok aşkı gezdim, ben imkansızı seçtim Gel gör ki senden vazgeçemedim Alnının yazısı Ömrünün yarısı Başının belası Olmaya geldim |
gulsen Ayriligigin dugunu..
her halinle her halimin gözünden düştün zaten hiç benim olmadın hatta ödünçtün benle seviştin onun yanında uyandın gerçekler farklıydı sen hep ona inandın ben çoktan uyandım aşkım sana günaydın ayrılığın düğünü bu gece hem gidiyor hem ağlıyorum ah yinede toz kondurmama sana olanları kadere bağlıyorum |
nil karaibrahimgil.. XL
XL
Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Çok değil arar o beni arada bir O benim hayatımın tuzu biberi Özledim iyi şeyler düşünmeyi Gözlerim bir onun yolunu bekledi Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Onu çok sevmek söyle neye yarar Yapıştırırsın o bir daha kırar Söyledim sana o bir şey olmaz dedi Gezindim bulamadım onun gibisini Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large |
nil karaibrahimgil
Resmen Aşığım
Sanki o putmuş gibi Hayat sırf buymuş gibi Hem aç hem tokmuş gibi Hem var hem yokmuş gibi Ben ona resmen aşığım Onu benden almasınlar Bize bulaşmasınlar Arayıp sormasınlar Kıskandırıp durmasınlar Ben ona resmen aşığım Hem ilk hem sonmuş gibi En güzeli oymuş gibi Bunca yıl beklemiş gibi Beklediğime değmiş gibi Ben ona resmen... Şeytanla bir olmuş gibi "Küt!" diye gidecek gibi Her yöne sapacak Ne yap desen yapacak gibi Ben ona resmen aşığım İyi ki yapmışım! |
oguz yilmaz ugur bocegim..
-------------------------------------------------------------------------------- gönül bagim ask cicegim ugur bocegim sana güller menekseler morlar sacayim iste yavrum senin icin zehir iceyim bir tebessum yeter bana gonul cicegim altinlar tas gümüsler tas senin yaninda bu can kurban olsun sana bir gelsen bana aklim sende gönlüm sende girdin kanima dünyayi degismem senin tek tirnagina sirma saclim hos bakislim ey kalem kaslim selvi boylum güzel huylum ey agir baslim gögsü bellim dudu dillim ey inci dislim senden güzel yok dünyada bulunmaz esin |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 . |