![]() |
Lale Sümbül Bağına
Adana/Ceyhan-Aşık Ferrahi-Ahmet Yamacı Lale Sümbül Bağına Çıksam Yarin Dağına Melhemi Bende Bende Sürsem Yürek Yağına Hayde Daylim Gel Beri Çok Severim Ben Seni Der Ferrahi Neyleyim Dilim Durmaz Söyleyim Göğsün Tekir Yaylası Ben Orada Yaylayım Hayde Daylim Gel Beri Çok Severim Ben Seni |
Pazarlık Edelim Alim Seninle
Muhlis Akarsu Pazarlık Edelim Alim Seninle İki Cihan Senin Haydar Olsun Sen Benim Hayrını Gör İmanınla Dininle Hatmin Kur'an Senin Olsun Sen Benim Ayıp Değilmidir Ademe Minnet Başına Çalınsın Haydar Hurili Cennet Dostluk Pazarında Olma Muhannet Huri Kılman Senin Olsun Sen Benim Akarsuyum Böyle Vereyim Dursun Senin Aşkın Onu Yaksın Kavursun Anladım Alimsin Canımsın Nursun Kanber Selman Senin Olsun Sen Benim |
Perşembe Gününde (U.H.)
Azerbaycan-Yöre Ekibi-Talip Özkan Perşembe Gününde Çeşme Başında Gözüm Bir Alagöz Hanıma Düştü Kaşın Oynattı Gözünde Güldü Gülende Kadası Canıma Düştü Eleskerem Her Derdi De Allıyam Hanım Sen Dertlisen Ben Yaralıyam Derdi Nişanlıyam Özge Malıyam Kırıldı Kol Kanadım Yanıma Düştü |
Pınar Seni Neydip Neydip Netmeli
Malatya/Arguvan-Muharrem Temiz-Yücel Paşmakçı Pınar Seni Neydip Neydip Netmeli (Oy Oy Neydem) Ot Yolup Da Gözlerini Dikmeli (Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) Eğer O Yar Destin Alıp Gelmezse (Oy Oy Neydem) Kazma Alıp Daşlarını Kırmalı (Da Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) (Dağlar Kışımış Yolcum Üşümüş) Fırat Kenarında Kayık Değilem (Oy Oy Neydem) Yardan Ayrılalı Ayıık Değilem (Dağlardan.M Oy Yara Ulaşam) Bir Çift Selamına Lavık Değilem (Oy Oy Neydem) Guruya Gözlerim Vardan Avrıldım (Da Dağlardan Aşam Oy Yara Ulaşam) (Dağlar Kışımış Yolcum Üşümüş) |
Pınara Gel Ki Görem
Malatya-Ufuk Erbaş Pınara Gel Ki Görem El Uzat Bir Gül Verem Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Aramızda Dağlar Var Ben Seni Nasıl Görem Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam İrafta Sekiz Alma Dördün Al Dördün Alma Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Yar Seni Alam Dedim İster Gel İster Gelme Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam Ayağında Yemeni Niye Almadın Beni Dur Dur Dursene Dur Bir Haber Versene Bu Dünyada Ölüm Var Ne Seni Kor Ne Beni Dur Dur Dursene Üç Gün Arpanı Derem Beş Gün Buğdanı Derem Bu Yıllık Burda Kalam Gine Seni Ben Alam |
Gakko
-Hüseyin Dede-Aynur Haşhaş Hakka Doğru Gidenlerin Asa Olam Ellerine Erenleri Vasfedenin Kurban Olam Dillerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Bir Ustaya Olsam Çırak Yakınıma Demem Irak Kemiklerim Etsem Tarak Yar Zülfünün Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy Torunuyuz Bir Dedenin Tohumuyuz Bir Bedenin Cahil İle Cenk Edenin Kılınç Olsam Ellerine Vara Gakko Vara Vara Var Derdine Derman Ara Oy Oy Oy Oy Oy |
Gara Goyun Goyunların Beyidir
Kütahya-Hisarlı Ahmet-Yücel Paşmakçı Gara Goyun Goyunların Beyidir (Aman Beyidir) Alaca Goyun (Ah) Yüreğimin Yağıdır (Ey Yağıdır Aman) Yaylasın Sorarsan Türkmen Dağıdır (Aman Dağıdır) Ağlama Goyun Meleme Vazgeç Guzundan (Ey Guzundan Aman) Çok Analar Ayrı Da Düşdü Gızından (Ey Gızından Aman) Gurban Gelir Âlem Keser Koyunu (Aman Koyunu) Benim Anam Nerde Eğsin Boynunu (Ey Boynunu Aman) Varın Da Gidin Sılada Kesin Goyunu (Aman Goyunu) Ağlama Goyun Meleme Vazgeç Guzundan (Ey Guzundan Aman) Çok Analar Ayrı Da Düşdü Gızından (Ey Gızından Aman) |
Gayadan Bakan Oğlan (Şekeroğlan)
Ankara-Yağcıoğlu Fehmi Efe-Burhan Gökalp Gayadan Bakan Oğlan Kakili Sarkan Oğlan Gece Gelme Gündüz Gel Horuzdan Korkan Oğlan Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan Elinde De Nacak Sandım Bana Vuracak İrkeklerin Günahı Gızlardan Sorulacak Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan |
Gars'ın Önüne Gar Yağmış
Erzurum/Narman-Yöre Ekibi-Muzaffer Yönden Gars'ın Önüne Gar Yağmış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Herkes Sevdiğini Almış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Benim Bahtım Nerde Galmış (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Oğlan Valami Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Götürdün Getir Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Gars'ın Önü De Düz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Yâr Yüreğim Köz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Sen Bize Gelme Söz Olur (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Oğlan Valami Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) Götürdün Getir Valami (Le Le Dağlar Hozan Dağlar) |
Ilgıt Ilgıt Esen Seher Yelleri
Tunceli-Nesimi Çimen-Süleyman Yıldız Ilgıt Ilgıt Esen Seher Yelleri Doğru Gelir Doğru Gider Mi (Yar Yar) Hakkın Emri İle Çürüyen Canlar Bin Yıl Yerde Yatsa Çürür Mü (Yar Yar) Pazarlık Mı Olur Adil Dükkanda Mevl-İ Muhabbetim De Kaldı Yar Sende Bu Divan Olmazsa Ulu Divanda Dost Benim Sualim Verir Mi (Yar Yar) Bahçede Açılmış Yar Gonca Güller Gülün Figanından Sefil Bülbüller Aşuktan Maşuğa Da Sarılan Kollar Bin Yıl Yerde Yatsa Çürür Mü (Yar Yar) Abdal Pir Sultan'ım Da Kalbi Zar Olan Döner Mi Sözünden Gerçek Yar Olan Senin Gibi Aht-ı Sadık Yar Olan Verdiği İkrardan Döner Mi (Yar Yar) |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:18 . |