![]() |
Rodop Dağları Pakize'm Çiçek Döşeli
Rumeli-Salim Kahraman-Rüstem Avcı Rodop Dağları (Be) Pakize'm Çiçek Döşeli Pakize'm Bahçeleri Mor Menevşeli Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Engindir Engin Benim Gibi Delikanlı Zengindir Zengin Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri Rodop Dağları (Be) Pakize'm Sıra Mı Sandın İkimizin Sevdasını Kara Mı Sandın Aman Pakize'm Nazlı (Da) Pakize'm Gel Beri Beri Ben Seni Sevdim Güzelim Pakize'm Küçükten Beri |
Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum
Adıyaman-Abdül Kadir-Muzaffer Sarısözen Kaleden Kaleye Şahin Uçurdum, Ah İlen Vah İlen Ömrüm Geçirdim. Yare Seker Ezdim Şerbet İçirdim. Öyle Olur Böyl'olur Türkmen Gelini, Edası Hoş Olur Türkmen Gelini. Kaleden Kaleye Taş Ben Olaydım, Elâ Göz Üstüne Kas Ben Olaydım. Yalnız Kalana Es Ben Olaydım. Öyle Olur Böyl'olur Türkmen Gelini, Edası Hoş Olur Türkmen Gelini. |
Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni
Erzurum-Orhan Dağlı-Ahmet Yamacı Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni İstanbul Bursayı Değer Gözlerin Arasam Bulunmaz Ruhi Revanı İzmiri Konyayı Değer Gözlerin Hüsnüne Yakışır Yusuf Nişanı Seni Sevenlerin Artar Efkarı Karsı Ardahanı Erzurum Vanı Belhi Buharayı Değer Gözlerin Ben Seni Severim Ezel Ezeli Bana Cefa Etme Dünya Güzeli Bağdatı Basrayı Acem Şirazı Büsbütün Dünyayı Değer Gözlerin |
Mah Cemalin Güneş Midir Ay Mıdır
Mahmut Erdal Mah Cemalin Güneş Midir Ay Mıdır Yüzüne Baktıkça Bakasım Gelir Kirpiğin Ok Hilal Kaşın Yay Mıdır Alıp Şu Bağrıma Çakasım Gelir Seni Gören Aşık Döner Şaşkına Taş Olsa Dayanamaz O Bakışına Aslı Mısın Nesin Allah Aşkına Kerem Gibi Kendim Yakasım Gelir Yandım Ateşinle Oldum Muzdarip He De Kapına Kul Olam Varıp Canımı Sarrafta Gerdan Yaptırıp Ak Göğsünün Üstüne Takasım Gelir Tuba Ağacında Benzersin Dala Dilin Örnek Olmuş Şekere Bala N***8217;Olur Yüzün Dönme Mahmut Erdal***8217;a Yaşarken Canımdan Bıkasım Gelir |
Male
Sivas/Divriği-Güzel Hüseyin Özkan Üç Güzel Geliyor Bağlardan Beri Taramış Zülfünü (Male Male) Vermiş Tımarı Ak Göğsün Üstünde (Male Male) Zemzem Pınarı Almadın Beni Sarmadım Seni. Çermiğin Altında Derin Bir Dere Şaşırdım Aklımı (Male Male) Gideyim Nere Alıp Kaçsam Seni (Male Male) Uzak Bir Yere Almadın Beni Sarmadım Seni. Çermiğin Altında Büyük Bir Kaya Cemalin Benzettim (Male Male) Güneşe Aya Görmedim Emeğim (Male Male) Gitti Hep Zaya Almadın Beni Sarmadım Seni. |
Oğul
Mustafa Atıcı Gömdüm Oğul Seni Toprağa Gömdüm Kanlı Gözyaşımla Pınara Döndüm Tabutun Üstünde Dirildim Öldüm Seni Vuran Eller Kırılsın Oğul Doymadım Sesine Fidan Boyuna Kalın İp Taktılar İnce Boynuna Gül Gibi Düştün Toprağın Koynuna Seni Asan Eller Kırılsın Oğul Giden Oğul Hiç Gelir Mi Yerine Ah Evladım Yaram İndi Derine Hele Bakın Zalımın Eserine Seni Yakan Eller Kırılsın Oğul |
Ondörtbin Yıl Gezdim Pervanelikte
Erzincan-Ali Ekber Çiçek-Ali Ekber Çiçek Ondörtbin Yıl Gezdim Pervanelikte, Sıtkı İsmin Duydum Divanelikte. İçtim Şarabını Mestanelikte, Kırkların Ceminde Dara Düş Oldum. Kırkların Ceminde Haydar Haydar Dara Düş Oldum Güruh-u Naciye Özümü Kattım Adem Sıfatından Çok Geldim Gittim Bülbül Oldum Firdevs Bağında Öttüm Bir Zaman Gül İçin Zara Düş Oldum. Kırkların Ceminde Haydar Haydar Dara Düş Oldum |
Ordunun Dereleri
Ordu-Kadir Üstündağ-Ahmet Yamacı Ordu'nun Dereleri Aksa Yukarı Aksa Vermem Seni Ellere Ordu Üstüme Kalksa (Sürmelim Aman) Oy Mehmedim Mehmedim Sana Küstüm Demedim Beni Sana Geçmişler Vallahi Ben Demedim (Sürmelim Aman) Ordu'nun Dereleri Derin Derin Çağlıyor Kalk Gidelim Sevdiğim Annem Evde Ağlıyor (Sürmelim Aman) Oy Bağlamam Bağlamam, Zerdali Dalı Mısın Garip Garip Çalarsın Benden Sevdalı Mısın |
Oğul Bugün Yar İçerden
Diyarbakır-Erzincan-Celal Güzelses-Salih Dündar-TRT (Oğul Bugün) Yar İçerden (Vallah) Kes Bağrımı Yar İçerden (Vallah) Gözüm Kapıda Kaldı (Oğul) Çıkmadı Yar İçerden Yeter Ağlatma Beni Dil Meze Gerdan Meze Dil Değil Dudak Meze Bilmedim Gönül Verdim Ben Bir Kadir Bilmeze |
Liverimin Kaytanı
Erzurum-Fethi Rasiloğlu-Muzaffer Sarısözen Liverimin Kaytanı Sen Geldin Yarin Hani Seni Seven Çok Olur Candan Sevenin Hani Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom Al Almanın Dördünü Sev Yigidin Merdini Seversen Güzelden Sev Çekme Çirkin Derdini Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom Al Almayı Daldan Al Daldan Alma Benden Al Duydum Gelin Olisen Dur Ben Ölim Ondan Al Oy Hennom Hennom Hennom Eller Kınalı Hennom Gözler Sürmeli Hennom |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:46 . |