![]() |
bertaraf et
Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki Altı üstü 5 metreydi ,dertlerinin birikimi Belki biter dedin ama sen kaparsan gözlerini Bertaraf et her şeyini kıymetini kısmetini Belki yarın gelir ama bugün seni sevmedi ki |
eller aldı
eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı gözlerimi görmez oldum yüzlerini kim sorduysa duymam dedim susar gönlüm gör güzelim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi eller aldı yüreğimi bilmez oldum gerçeğimi kim bulduysa yokum dedim bundan sonra gör böyleyim yok kimse görmesin yüzümü yok kimse duymaz sesimi yok kimseler kimse duymasın beni sensiz yalnızlığımda bir of çeksem de yine olmaz inat ettim sensiz yalnızıım aaah |
Kimbilir nerde kirlendi
Kimbilir nerde fişlendi Gözün tam açık olsada Hergün bir damlan pislendi İnan senin için sözlerim Dinlemek istersen bak beklerim Önemsiz değil kimse hayatta Bugünü yarını bil isterim Gör hangimiz tam masumuz İmkanı bile yok Söyleme tertemiz olduğunu bana |
melekler
Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Yine geldi kör günler niye ötsün bülbüller İçim acır gündüzler ,yakar Bir olsun gönlünde,bir olmasam da Bir olsun gönlünde bir olmasam da bir |
seninki dertmi
içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor içimden bir ses uyanma diyor başlayan herşey şimdi bitiyor susamış dilim bir damla su verdiii seven sen olunca uyanmak istedim |
~belkide yatak dösek düsürecek bu ayrilik beni belkide suya sele döküp sürüyecek bu yokluk beni ne bileyim dayanirmiyim gidersen yasarmiyim baska sen koyarmiyim yerine hasrete alisirmiyim sensizde yasarmiyim baska sen koyarmiyim yerine sevemem anladim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme sevemem anladim kendimi yokladim aklimi zorladim gitme ~ |
Açıl Mor Menevşem
Sivas/Divriği-Nuri Üstünses-Muzaffer Sarısözen Açıl Mor Menevşem Bahar Erişdi, Lale, Sümbül, Nergis, Reyhan Yetişti. Benim Kısmetime Ak Zambak Düştü, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi Çadır Almış Nerelerden Gelirsin, Benim Sana Yandığımı Bilirsin. Çokta Sürmez Benim Gibi Olursun, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydi De Haydi. Açılmış Menevşem Ne Güzel Olmuş, Lalesi, Sümbülü Hep Bize Kalmış. Seni Seven Gözler Uykuya Dalmış, Menevşem Oy Bir Tanem, Ey Haydide Haydi. |
Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana
Kayseri/Sarız-Nesimi Çimen-İhsan Öztürk Ayrılık Hasreti Karetti Cana, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Selamım Tebliğ Et Kutbi Cihana, Seher Yeli Sultanımdan Bir Haber. Bülbül Gibi Bağlanmışım Kareler, Ayrılık Derdine Nedir Çareler, Merhem Kabul Etmez Dilde Yareler, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. Sıtkı***8217; Yam Kalmışam Issız Çöllerde, Böyle Dert Bulunmaz Gayri Kullarda. Dilim İntizarda, Gözüm Yollarda, Seher Yeli Sevdiğimden Bir Haber. |
Aziziye Aziziye Duman Çökmüş Boz Yazıya
Aksaray-Ahmet Gürses-Muzaffer Sarısözen Aziziye Aziziye Duman Çökmüş Boz Yazıya (Ben Yandım Aman) Kurban Olayım Mehmedim Terkindeki Mor Kuzuya (Hey) Çektim Hançeri Çıkmadı Kırık Kollarım Kalkmadı (Ben Yandım Aman) Verin Benim Mavzerimi Kardaş Kandaşa Bakmadı (Hey) Ocakta Kahve Kavrulur Dumanı Göğe Savrulur (Ben Yandım Aman) Kuşlar Yuvadan Çıkmadan Anası Kızdan Ayrılır (Hey) Aziziye Uşakları Tırabulus Kuşakları (Ben Yandım Aman) Dizilmiş Avdan Geliyor Aziziye Uşakları (Hey) |
Asker Oldun Vatana (Zalif'im)
Ankara/Çubuk-Burhan Gökalp-Burhan Gökalp Asker Oldun Vatana (Zalif'im) Gidiyon Mu Kıtana (Zalif'im) Kışla Boyu Yol Boyu (Zalif'im) Adam Ederler Toyu (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im Sizin Köyün Arası (Zalif'im) Bende Gönül Yarası (Zalif'im) Babam Beni Verecek (Zalif'im) Yüzbin Başlık Parası (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im Çorak Dere Sazaklı (Zalif'im) Gelir Yeşil Gazaklı (Zalif'im) Ben Sana Yarim Demem (Dimem) (Zalif'im) Sizin Köyler Tuzaklı (Zalif'im) Gazak Ördüm Ağladım Zalif'im İlmek İlmek Bağladım Zalif'im Seni Gelecek Diye Zalif'im Tandır Sacı Yağladım Zalif'im |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:43 . |