![]() |
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
Şuan okuyacağınız söz Olympiakos maçı öncesi soyunma odasında Galatasaraylı oyuncular tarafından ağız birliği edilerek söylenmiş ve yemin edilmiştir. Bu yeminin edilmesinde Arsenal'in Fenerbahçe'yi 5-2 yenmesinin çok büyük rol oynadığıda söylenmektedir.(intikam yemini) Gerçek Türk'ün gücü dünyaya gösterilmek istenmektedir.(alıntı)
" İngilizler gibi toplu halde oynamak... Bir renge ve isme sahip olmak... Türk olmayan takımları yenmek... Galatasaray Spor Kulübü, bu hedefler doğrultusunda kuruldu.. Ve tarihi boyunca elde ettiği başarılarla Türkiye´yi coşturdu. Son yıllarda işlerin yolunda gitmediği doğru, ancak kötü gidişe ***8216;dur´ deme zamanı geldi. Bugün rakip Olympiakos ve Aslan´da herkesin ağzında aynı söz var: Kazanacağız... " ![]() |
aşk kalbimizin saygısız misafiridir haber vermeden gelir haber vermeden gider
|
Nasıl bir yangın ki bu alevlerin bile canı yanıyor?.. Nasıl bir yalan ki bu kelimeler bile kaçacak yer arıyor?... |
bu türkleri ancak dünyaya duvar örerek durdurabiliriz ... çin
|
Inandigin gibi ya$amazsan,Ya$adigin gibi inanmaya baslarsin ( Hz. Ali)
|
Inandigin gibi ya$amazsan,Ya$adigin gibi inanmaya baslarsin ( Hz. Ali)
|
Parasızlık asla bir engel değildir ama fikirsizlik bir engeldir.
Ken Hakuta |
Silemediklerini karalayacaksin...
|
hileyi bildiği halde yapmamak gerçek dürüstlüktür..
|
Bana bir ben lazımım birde beni anlayan, beni bir ben mahvedebilirim birde beni YARADAN .....!!..... |
hayat bana yalan söyledi
|
Türkler Mehteri Dinledikçe Atasinin Büyüklüğünü Hatirlayip Bugünkü Ezikliginden Kurtulur,miskinliğini üzerinden Atip Büyük Işler Yapabilecegini Farkeder...
|
Hiçbirşey için "Benimdir" deme, sadece de ki;
"Yanımdadır" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... Daima Seninle Kalmaz... |
İnsan yaklaştığınca yakllaştığından ayrı, Bell ki yakınımız yoktur ALLAH'dan gayrı!.... |
tarihini bilmeyenin,cografyasini cizerler
(bu devirdede kimin dost kimin düsman oldugu belli degilki kardesim) |
Bacımın örtüsü batmakta rezilin gözüne. açırım tükürüğe billah tükürsem yüzüne... medeni olmak eğer açmaksa bedeni, desenize ******lar insandan daha medeni!... |
Dünyadaki herkes için her hangi birisin
ama her hangi biri için dünyalara değersin... |
İnsanlara aynı gözle bakmayan bi kimse, halka müderris olsa bile, HAKKA isyandadır....
|
şimdi ben Yusuf_u tut'ki Azizim,efendiyim Boynumdaki künyede hala Vasfım yazılı Züleyha'ya KöLeyi(M).... |
.....Sizi O'ndan uzaklaştıran gühanlarınızın çokluğu değil,özrünüzün yokluğudur.....
|
İLahi Aşkın çizdiği HeLaLLe HaRaM arasındaki yoldan KaLbE akan bir hayat iksiri gibidir SeVDa....... |
Delikanlım işaret aldığın gün atandan
Yürüyeceksin millet yürüyecek arkandan Sana selam getirdim, ulubatlı hasandan |
Demokrasi,iki kurtla bir kuzunun öğle yemeğinde ne yeneceğini oylamasıdır.Özgürlük ise tam techizatlı bir kuzunun oylamaya karşı çıkmasıdır.
Benjamin Franklin Fark edilmek için çok küçük olduğunu düşünüyorsan,kapalı bir odada bir sivrisinekle uyumayı dene. Afrika atasözü Zaman büyük bir öğretmendir.Ne yazık ki bütün öğrencilerini öldürür. Hector Berlioz |
içerim,gezerim,yeri geldimi çizerim,sinirliyim dengesizim ama sevdimmi tamm severim bi bakarsın gülerim bi anda krizlerdym kafam boızulur içerim.2 makara keyiflenirm ağzım ii laf yapar çok konuşurum ama boş konuşanı sevmem boş konuşan olursa hiçç çekemem keserim sesini güzelimdir adamına göre iyiyimdir dostumsan herşeyimle seninimdir ama düşmanımsan işte ozaman tanıyamazsın beni senide tanınmaz hale getiririm yalana,yalakalığa,şımarıklığa hiçç gelemmm .adam gibi adam severim.gelene gidene eywllah war gelmişe geçmişede saygım ama bu saaten sonra kafama anca toka takarım ne kelene git derim nede gidene kal....kalacak olan yerini gidecek olanda yolunu belirlemiştir zaten giden gitmiştir gittiği an benim için bitmiştir.kimsenin hayatı beni ilgilendirmez benimkide kimseyii bu hayat benimse eğer yaşamaya değer dün dündür bugünde bugün böyleyim ben işteee..((yaralıı))
|
Her Rüzgar savuracak toz bulur. Her Hayal ya$anacak bir can bulur...Her Dü$ gercekle$ecek bir umut bulur...Kolay bulunmayan tek sey güzel bir Dosluktur.
|
Zengin cok mala sahip olana denmez, zengin kalbi olana denir
|
Payla$acak Dostlariniz yoksa iyi $eylere sahip olmanin bir zevki yoktur
|
Dost dedigin fanatik olmali, bütün dünya üzdügünde bile sana moral vermeli
|
En önemlisi Dost matamatiksel olmali ! Sevinci carpmali, Üzüntüyü bölmeli, Gecmi$i cikarmali, Yarini toplamali...
|
El İntizar, Eşeddü Minennar....
|
çOcUKKen Diz yArALArıma AğlarDım Şimdiyse Kalp Yaralarıma .... bAzen Kırılan OyuncAklArımın Ardından Gözyaşı dökerdim Şimdi Kırılan uMutlArıma ! Keşke Şimdi de ÇoCuk OlSaM Da Ağladıklarımı Yeni Bi oYunCak GöRüNce UnUtABilsem..... |
yemek buldun otur ye :p dayak buldun kac :D :D
|
Insalar, Insanlar tarafindan sevilmeye ac ve muhtacdir
|
Gecenlerde bir taksi cevirdim hala dönüyor:D
|
" Uzaklar yanılgıdır, mutsuzluklar ise yalancıdır. Gerçek sevgi insanın yüreğinde saklıdır. Duymadan seslenmeyi biliyorsa bu yürek görmeden de özlemeyi bilir elbet***8230; "
|
" Hayatım senindir\'Al hadi\'Bak gördünmü\'Avucunun içinde\'O zavallı şey benim\'Bir sıksan ölecegim\'durma\'Sık hadi\'Ellerin kıpkırmızı Aşka bulansın\'Sonra bir türkü yakıp Agla\'göz yaşlarınla ellerini yıkarsıN "
|
Kafana tokadan ba$ka bir $ey takma
|
Birlikte olacagin biriyle olki, geldiginde bosluk dolduranlardan degil, gittiginde yeri dolmayanlardan olsun!!
|
Kalbinin Durdugu Yer,, Kalbimin Durdugu Yer Olsun
|
Burasi cennet degil, dört dörtlük hayat buralara ugramaz
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:11 . |