![]() |
Sesin Ruhumda Bebek Teni
Sözün Kalbimde çiçek Seli Lanet Olsun Yokluğuna Hasretim Hiç Bitmedi Utanç Olsun Dudaklarima Sensizliğim Hiç Geçmedi Cennetlerin Peşinden Gitmedim Giden Seni Tutup öpmedim Ceza Olsun Yalanlarina Sensiz Kalan Yillarima Ani Olsun Kadehime Manasiz Zevksiz Geceme Kadinim Gitme Kalbimi Terketme Yalanim Olur Hep Kalp Kirişim Her Can Yakip Ağlatişim Eriyorum Aşkindan Kiyamam Sana ölümüm Olur Her Sert Bakişin Her Göyaşin Ağlayişin Eriyorum Aşkindan Kiyamam Sana |
Her dokunuş bir ateş ellerimde
Aşk acının soluğu yüreğimde Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardından iz bırakıp Kara çiçeğim Yaşamadığım çırılçıplak duygularım Kara çiçeğim Yok olup giden sevda baharlarım Kara çiçeğim Gün yüzüme değmedi gecelerce Yol vaktidir düşerim hüzünlere Sen başka şeyler söyle Düşlerim bana kalsın Ah gitti giden yazık Ardında iz birakıp |
Anilar ıç çekıyor
Vicdansiz zamana Yaralar ıç kavuruyor Dermansiz acilarla Karalar aklaniyor Su gıbı temızlenıyor Dünyada senin gibi Melek yok gönlüm biliyor Yalandan kağit gemı boğuşuyor dalgalarla Boşuna bu çaba boşluğunda Yalandan çocuk gibi kan ağliyor çareler Boşuna bu kaza bu elveda Kanadi yaralım canimi alanım Benı yerden yere vur ama gıtme yanarım Yaramı saranim günümü yazanım Tadım olmazsa eğer yaşayamam kaçarim Kalmam kıraci bu dünyada Sebebim yoksa gülenim çoksa Sevenim yoksa |
gül geç sen
sev kaç yine sen ümidimi kardan kavur yak bile kustan kalbim komadan hep ucsun yuvasiz kalsin defalarca maskem yine boyansin neseyle kalemim zindaninda hep güzeller yaslansin kaç kere agladim yüregime karalar bagladim vazgeçtim canimdan ben sana kiyamadim hançeri sapladim yüregime yaralar bagladi yer sahit,gök sahit son günüm |
Aşk aşk diye yollara düştüm
Gitme seninle gelemem artık Acısı tarifsiz hallere düştüm Her yolun sonunu bilemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun Fakat sen yokken ölemem artık Topaldır yürümez bahtımın atı Kimi sevsem yüreği kayadan katı Beni bir hiç eden sensiz şu hayatı Sevmek istesemde sevemem artık Aşkın beni parça parça ayırsın Feryadımı yıldızlara duyursun Ecel gelmiş kapım açık buyursun |
Güzeller içinden bir seni sevdim
Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Biyerlerde şenlik olsa sebeplensek, eğlensek Felekten bir gece çalsa Tir tir edip söylenmesen Kan ter içinde eğlensek Son gülenin hatrına Güzeller içinden bir seni seçtim Kalbimi sana, bir sana verdim Bilmez olaydım, sevmez olaydım Görmez olaydım o güzerl gözlerini Güzeller içinden bir seni seçtim |
Çok karanlık geçti yoksun
gözyaşına ihtiyacım var benimki tükendi paylaşacaktık her şeyi yalancı acım tükenmek bilmiyor gücüm dayanmaya yetmiyor sevgi ufkumu göz görmüyor çılgınsın sen harcıyorsun harcıyorsun bal gibi biliyorsun sevmiyorsun çünkü sen bencilsin ....hainsin günah değil mi bana? Yazık değil mi bana bu kalp sözüne feda delilik etme bize kıyma günah değil mi bana yazık değil mi bana hakkimi çalma ama sen yine sevme ben yeterim senimi benden alma beyaz kadehlerin içinde balık olmak değil |
Yalnızım tekten yalnızım
Suç benim seni gönlüme yazmışım Dargınlarda ben,başrollerde sen Yağmursuz yarınlarda ıslanmışım Yüzüne bile bakmam Bana dönme sakın Elini bile tutmam Geri gelme sakın Ex aşkım bana neler ettin Bu ömrü bana zehir ettin |
Neden gittin gönlümün dermanı nefesim
Kalbim kimsesiz kaldı Mühürlenmiş gözlerimi bakir sevdamı Bir kalemde harcadın gitti Yeni yıla yalnız nasıl gireyim Koca bir yıl aşksız geçer mi? Neden bitti inandığım her güzel şey? Fikrim sahipsiz kaldı Göre göre üstüne gittiğim her yanlışın Altından bin doğru çıktı Yeni yola yalnız nasıl gireyim İnananlarım tarihte kaldı En zor anım o son bakışım Yarım kaldı sensiz hayatım Bütün arzum seni kazanmaktı Gecenin en karanlık anında bile Bir ümit vardı |
Hayal kaharamanım dün öldü
Süpermen yokmuş Adem Havva Kerem Aslı Gerçekten zormuş Sağolasın acı çekmek bu muymuş Varolasın yalanın gibi kaybolasın Mutlu olasın çocuğunuz bile olsun Ne acı yedek kalmak bu muymuş (2 defa) Yalan söyledin yazıklar olsun En bensiz günün kutlu olsun Ona sarılınca hissediyorsan aynı şeyleri En bensiz yılların mutlu olsun (2 defa) |
BİR YANAK VER
Ne demekmiş ninem dedemi Evlenmeden hiç öpmemiş Zaman değişti küçücüğüm Gel yanıma gün ışığım cilvelim Ne demekmiş ninem dedemi Evlenmeden hiç öpmemiş Zaman değişti küçücüğüm Gel yanıma gün ışığım cilvelim Saklambaçtan bıktım çık artık Kendini böyle sıkma gül Gün bu gündür kır duvarları Sen bana bir göz kırp yeter Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Hayat gücüm can şurubum Ver bir öpücük servetim Zaman değişti bebeciğim Dokun bana sokul bana Hayat gücüm can şurubum Ver bir öpücük servetim Zaman değişti bebeciğim Dokun bana sokul bana Saklambaçtan bıktım çık artık Kendini böyle sıkma gül Gün bu gündür kır duvarları Sen bana bir göz kırp yeter Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin Bir yanak ver nuru kalbimin Gözümüz gönlümüz açılsın Bir ümit ver gönlü amelim Kalbime baharlar gelsin (3) |
gözlerin yalan söylemiyor
herşey o kadar açık ki anlamadım sanma sakın bu aşka güneş doğmuyor(2) ne kadar inkar edersen et bazı şeyler sona erdi sıcak gülüşlerin yok artık ayrılık zamanı ayrılık zamanı geldi herşeyi söyle çekinme buluruz belki bir çıkış yolu herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat herşeyi söyle çekinme buluruz belki bir çıkış yolu herşeyi anlat içinde kalmasın belki bende kabahat e belli mi olur gözlerin yalan söylemiyor herşey o kadar açık ki anlamadım sanma sakın bu aşka güneş doğmuyor ne kadar inkar edersen et bazı şeyler sona erdi sıcak gülüşlerin yok artık ayrılık zamanı ayrılık zamanı geldi |
Kalmışım kendi kendime ben harabe
Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir adam hissettim kendimi Sanki o ben değildim seninle ağlayan, Seninle sevişip aşka doyan Bazen şeytan diyor ki git yanaş şuna Anlat içinden geçenleri Tut yüreğinden sıkıca ak hayatına Ama nerde bende o yüzsüz yürek Bizde varsa yoksa gururdan yelek [2] Kalmışım kendi kendime ben harabe Aklım başıma geldi bir daha tövbe En çok üzüldüğüm konu gözünden düştüm Sana rezil olmak inan bitirdi beni Görmezlikten gelince çok üzdün beni Yabancı bir adam hissettim kendimi Sanki o ben değildim seninle ağlayan, Seninle sevişip aşka doyan |
Sen, ölürüm sana diyen
Gönlüme aşklar seren Sınırsız sevgi veren Ne oldu bak Güzel günlerdi geçen Hayalin ve şimdi sen Çok uzaklara giden Üzülme boş yere Dönüş yok çaresiz Düşündüm kaç kere Cehennem sensizlik Yenilme kendine Kaderin bensizlik Yazmışsa bozmak olmaz Sen umutlarım yarınım Sınırsız duygularım İçinde kaybolduğum Üşüyorum Yine sar beni sana Hüzünle buluşturma Matemle yarıştırma |
Engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yoluna
Değer mi sebepsizken ayrılığa Baş koydum ben seninle mutlu aşk yoluna meşk yoluna Bulurum kaf dağına kaçsanda Aşıklar anlar beni her halimi sevdiğimi Dünyada bensiz bırakmam seni Yalnızlar anlar beni her halimi sevdiğimi Hayatta terk etmem seni Yaparım Bilirsin Deliyim gözü kara deliyim yakarım Romayıda yakarım ben Bulurum seni yine bulurum olurum yine senin olurum |
seviyor sevmiyor sanane
ben cok seviyorum yetmez mi ciceklerden guzel yarimi yalan bir ruyada kiskandim kan akmaz yuregimden canim var kalbimde beni al canimi alma beni yarimden ayirma yalanci papatya inanmam bir daha senin yuzunden oldum yarimden gunahin boynuna caldin askimi da gulme bana bir daha... |
sana ait anılardan,dengemi bozan mutluluğundan
beni üzen her detaydan unutarak kurtuluyorm... şaka ile karışan gerçek,kafa ile yarışan bellek inan seni hiç hatırlamıyorum... belki yaşanan herşey gerçek,ama inan artık çok geç şimdi halimden çok memnunum sana ait anılardan,dengem, bozan mutluluğundan beni üzen her detaydan unutarak kurtuluyorum... ismi neydi unuttum, tarih zaten muamma anne kızlık soyadı ne gereksiz ayrıntı ateşlenmiş yatıyormuş vah vah çorba istemiş yapan yokmuş pişmanlığı her halinden anlaşılıyormuş sana ait anılardan,dengemi bozan mutluluğundan beni üzen her detaydan unutarak kurtuluyorum... |
Yüzyıllardır sulanmamış bir çiçek gibi
Küçük denizlere mahkum bir balık gibi Darma duman bu günlerde Yarına tüm ümitlerle Bekliyorum dönersin diye Gidemem gönderme dedim inanmadın bana Gözlerim yaşlı inan bir tek sana Darma duman bu günlerde yarına tüm ümitlerle Bekliyorum dönersin diye Tek bakışla yaktın beni Parça parça çaldın beni Ben deli gibi vurgunum sana |
uçurumdaki itilen bebek
doğmadan gülen bir melek olmuyor, kural mı bu? sesim çıkmıyor, bağrım tutuk bu defa sarsıntı çok yıkılan her benim ayaklanmıyor içimdeki son halk sarılıp yılana ölümüne sevdim hesapsız ah güzel allah'ım niye bana mevsim çiçeksiz sarılıp yalana ölümüne sevdim hesapsız ah güzel allah'ım yine bana hüsran tükendim ben uçurumdaki itilen bebek doğmadan gülen bir melek olmuyor, kural mı bu? sesim çıkmıyor, bağrım tutuk ezilen gücüm çok geç yenilenmez içim sen gül yine, geç yine boş ver |
İnadına yenilmeden aşık olmadan gel
Bu gidişin sonu kötü kalbi kaybetme gel Siyahını bırak da gel derdi sil yeter Aşka zulmedip küsmesen yeter Şafağım kararır daralır geceler Yerine hiç beni koyup sarhoş oldun mu sen Kaderine boyun eğip dünle küstün mü sen Yüreğine cayır cayır kor çile saçıp Göz göre göre korku saklayıp Boğazına gömülüp sustun mu hiç Kal gittiğin yerde mutlu ol Ya da gel kalbimde tahta sahip ol Senin gülen yüzüne kurban bu serseri kalbim Ama karar ver tutamıyorum zamanı(2) (x2) |
Kurtlar Sofrasinda Bir Güzel
Seni Aç Karnina Susuz Yerler Kolla Kendini üzme Sen Beni Acemistan Güzeli Gönlümün şekeri Canlar Mangasinda Bir Kader Hasret Yollarinda Bir Fener Yorma Kendini Al şu Sevgimi Acemistan Güzeli, Gönlümün şekeri Dalgalanmadan Durul Anlaşilmadan Yorul Bana Gel, Beni Sev Hazine Buldun Sen Yüreğime Kondun Gel Tenhalarda Yakalanma Aklimi Alma Yaralanma Aşk Kapanin Elinde Kaliyor Nasibini Alma Gel Yanima |
Ona şuna buna mı sormalı yani
Nasıl biter bu ayrılık hali Özledim biraz sokul bari Ufak bir öpücük kırma beni Azıcık aralasan ballı kalbini Oradan süzülür girerim içeri O gülüşün havalı gelişin Bilsen seni nasıl özlemişim Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel Günler haftalar aylar geçti Haber yok artık dönmez dendi Ümidi kestim boynumu büktüm Günde belki bin kere öldüm Sensizlikten midir bilmem Kusura bakmasınlar gülemem Dönüp dönemeyeceğini bilemem Ama bu kadar naza da hiç gelemem Çiçek sermeli yollarına Türküler okunmalı deli deli Baharları getirmeli kış olunca İsmini yazmalı gökyüzüne Suların ateşlerin üzerine Sen benle ben senle delicesine Tak etti canıma gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Çok özledim yine gel Tak etti canıma e gel yanıma Gül yüzlü yarim gülsene bana Tak etti artık tak etti canıma Pek özledim yine gel |
Demedi Deme
Seni melek gibi Emret kölen gibi Kötülükten korurum Kendi canım gibi Yeni bebek gibi Hayatımı adarım Bekledim bekledim Kötümü ettim Bekledim bekledim Fenamı ettim Sen beni tanımamışsın Beni kalbine hiç yazmamışsın Sen beni tanımamışsın Beni ömrüne hiç yazmamışsın Kenan |
Demedi Deme
gemi yakıldı dönüş ümidi hayal oldu zaman daraldı kalbimin anlamı yazık oldu yeri dolmadı nefes almadan o sesi duymadan yapamam ki vücut iklimimin kimyası dünyayı ters yüz eden kadın hayatımın manası bende gizli bende saklı sorma kimdiye sorma sensin bir daha sorma sorma kim diye sorma o sensin bir daha sorma |
sımsıkısıkıkumralım
yalnızdım bunca yıldır yalnızdım görmedim ki sımsıcak aşkı sevgi telaşını çılgın aşkını çaldın sen büyük bir parça kalbimden ağlama sana kızan yok ki tatlım gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum ölümüne sev yeter yalnızdım bunca yıldır yalnızdım neler gördüm saçma sapan aşklar yalan itiraflar hep sahte duygular ah bilsen kaç zamandır gönüllüyüm kendimi sana adadım ben artık gerçek aşkı buldun sen mutlu ol yeter sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum ölümüne sev yeter ki beni iste sımsıkı sıkı sıkı sıkı sıkı sar beni al gönlüne yine deli gibi yor beni muhabbet olsun gönüller coşsun(4) biliyorum istiyorum seviyorum... |
Yolun düşer meyhane üstüne
İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözlerimi kurusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Nerde sevdiklerim hani sevenler Aglatıyor benı acı gerçekler Btmiyor isyanlar bitmiyor suçlar İnliyor başımı vurdugum taşlar İhtiyar olmadan agardı saçlar Kar beyaz saçımı yalasım geliyor Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmesler dermansız yaranm kanıyor ben mazımi mazim beni arıyor ölmeden mezara gidesim gelir nerde sevdiklerim hani sevenler aglatıyor benı acı gerçekler bitmiyor isyanlar bitmiyor suçlar inliyor başımı vurdugum taşlar ihtiyar olmadan agardı saçlar kar beyaz saçımı yolasım geliyor |
Bu dünyada, senden gayri
Başka kimim var Sana gelen, bana gelsin Gadan ben alım Bir allahım, birde sensin Beni yaşatan Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım Bu kar boran, yaz'a döner Acılar tükenir, biter Sil gözünü ağlama, yeter Sana gelen, bana gelsin Kadan ben alım Ağlama, ağlama, ağlama Sus, ağlama Senden gayri, gidecek Bir yerim mi var Ferman eyle, bu gönlüme Kadan ben alım Bir allahım, bir de sensin Başka kimim var Sana gelen bana gelsin |
hayat kısa zaman geçer gülmeden
bir kez olsun muradıma ermeden ölecegim senden haber gelmeden sızlatma beni ne olur aglatma beni hayalin gözlerime hep ışık saçıyor sözlerin kulagımda dertli dertli çınlıyor yüregim bu acılarla yıkılmadı yıkılmıyor yalnız o gözlerin beni hep aglatıyor yalnız o sözlerin beni hep aglatıyor duygularım dönüyor hep sana dogru ellerin tutunacak dallarım oldu seninle olmak bana mutlulugun yolu sızlatma beni ah ah ne olur aglatma beni hayalin gözlerimde bir yere bakmam nafile görmez başkasını gözlerim istersen sor kalbe ister benden uzak ol istersen bana gelde ben severim seni yeterki bana sevde yeterki sevde |
Seninle ilk bakışmamiz var ya
Bir anda vurulmuşum ben sana Seninle ilk tanışmamız hani Bir anda tutulmuşum ben sana Hiç böyle sevmemiştim kimseyi Yemin ediyorum Hiç böyle hissetmedim kendimi Seni seviyorum yemin ediyorum Ağlıyorum kahrımdan Yanıyorum bağrımdan Seviyorum bu canımdan Digel le Allah'ın için Gülmüyor bu gözlerim Tutmuyor ki dizlerim Çekilmiyor hasretin Digel le |
Ağrı dağın eteğinde
Uçan güvercin olsam Türkü olsam dillerde Diyar diyar dolansam Başımdaki sevdayı Karlı dağlara mı yansam Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Oy ben nidem nasıl edem Başım alıp nere gidem Bu bendeki aşk değil cano cano Söyle bana nere gidem Sen orada ben buda başım yine belalarda Koyma beni buralarda cano cano Söyle bana nere gidem Başındaki sevdayı... |
Seninle çıkabilseydim ah keşkem ah keşkem
Elini tutabilseydim ah keşkem ah keşkem Kafelerde diskolarda ah keşkem ah keşkem Beline sarılabilseydim ah keşkem ah keşkem [Nakarat] Elimdeki sazım olsan ah keşkem keşkem Doya doya sevebilsem ah keşkem keşkem Kadehimde şarap olsan ah keşkem ah keşk.. Doya doya içsem seni ah keşkem ah keşkem Ah keşkem keşkem keşkem İçebilseydim keşkem Ah keşkem keşkem keşkem Çalabilseydim keşkem Saçlarına boncuk taksam ah keşkem ah keşkem Seni nazardan korusam ah keşkem ah keşkem Mutluluktan uçardım ben ah keşkem ah keşkem Sana bir kez dokunsam ah keşkem ah keşkem |
Hatıralar bir çığ gibi
Çöker akşamdan akşama Umutlar ters yöne kürek Çeker akşamdan akşama Ufukta kaybolur güneş Yalnızlığım dağlara eş Hasretin içimde ateş Yakar akşamdan akşama Kapanır bir bir kapılar Gözlerim hayale dalar İsmin dilimi parçalar Diker akşamdan akşama Kapımda gururun devi Talan oldu gönül evi Yokluğun kalbime çivi Çakar akşamdan akşama Hasretin kalbime çivi Çakar akşamdan akşama Ufukta kaybolur güneş Yalnızlığım dağlara eş Hasretin içimde ateş Yakar akşamdan akşama Kapanır bir bir kapılar Gözlerim hayale dalar İsmin dilimi parçalar Diker akşamdan akşama |
Allahım neydi günahım
Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım |
Gönülden seviyorsun
Mutluluk istiyorsun Ne diye gizliyorsun Sen aşıksın arkadaş Allah yardımcın olsun Derdine derman bulsun Laf aramızda kalsın Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş Saklama hiç boşuna Derdini anlat bana Acırım gözyaşına Sen aşıksın arkadaş Aşıksın, aşıksın, aşıksın Sen aşıksın arkadaş |
ayazdır geceler sarasan beni
kimsesiz yetimem bakasan beni uçurum başındayam tutasan beni yar beni beni severim seni günlerim ay oldu günlerim sene bekledim gelmedin canım bu sene ızdırap verirmi seven sevene yar beni beni severim seni atmak istesemde atamam seni satmak istesemde satamam seni korkarım bu sevda öldürür beni yar beni beni severim seni |
Elimde olsa hiç ağlar mıydım?
Elimde olsa bel bağlar mıydım? Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden içim kan ağlar, Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden, içim kan ağlar Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Elimde olsa hiç sever miydim? Elimde olsa dert çeker miydim? Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım |
Sevdim sevmedi gittim gelmedi
Harcama bu askimi dedim dinlemedi Kiymetim yokmus yarin gözünde Elveda bile demedin beni terk etti Suyun sesiydi Gülün rendiydi Aski yüreyimde her seyin üstündeydi Ellere kandi Kalbimi yakti Ben mecnundum o benim leylam olamadi Bende insanim güler aglarim Yüregin den yüreginden koparma beni Bende insanim güler oynarim Yüreginden yüreginden koparma beni |
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam. Yanı başımda olsan da, Bir adım bile atmam. Kadrimi kıymetimi, Sana olan sevgimi, Bilmedin, bileceğin yok. Yalancı dostlarındam Elalemin lafından Geçmedin, gececeğin yok oysa aşk denen rüya sana yeter banada görmedin göreceğin yok umudun dualarda allah acır halime beni sana köle etmez Bu gönül az mı, Kahrını çekti? Bensiz aşkın neye yarar ki? Kaç kere kırdın, Yerlere attın? Yarılı kalbim affedermi? (2) sevgilim canım dedikçe kendini gizler oldun peşinden sürüklendim de çokmu değerli oldun bir aşk var birde aşık iç içe karma karışık senle hiç bir ilgisi yok neden baktın gözlerime neden yattın dizlerime bunlarında bedeli yok bu gönül azmı kahrını çekti bensiz aşkın neye yararki? kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affedermi? |
Beyaz gül kırmızı gül
Güller arasından gelir Yarim giymiş beyaz azya Cuma namazından gelir Ben o yarin sazıyam Sazıyam avazıyam Eli elimde olsun Dilenmeye razıyam Evleri göçtü neylim Köprüyü geçti neylim Yüzde dost kalpte hain Ben böyle dostu neylim |
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden (Nakarat) Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi Elalemin lafından Geçmedin, gececeğin yok oysa aşk denen rüya sana yeter banada görmedin göreceğin yok umudun dualarda allah acır halime beni sana köle etmez Bu gönül az mı, Kahrını çekti? Bensiz aşkın neye yarar ki? Kaç kere kırdın, Yerlere attın? Yarılı kalbim affedermi? (2) sevgilim canım dedikçe kendini gizler oldun peşinden sürüklendim de çokmu değerli oldun bir aşk var birde aşık iç içe karma karışık senle hiç bir ilgisi yok neden baktın gözlerime neden yattın dizlerime bunlarında bedeli yok bu gönül azmı kahrını çekti bensiz aşkın neye yararki? kaç kere kırdın yerlere attın yaralı kalbim affedermi? |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:01 . |