![]() |
Anam ağlar Anam ağlar baş ucumda oturur Derdim elli iken yüze yetirir Bu dert beni yiye yiye bitirir El çek tabip el çek benim yaramdan Ölürüm gurtulmam ben bu yaramdan Anama babama yüzüm kalmadı Bir su ver demiye sözüm kalmadı Doktora tabibe lüzum kalmadı El çek tabip el çek benim yaramdan Ölürüm gurtulmam ben bu yaramdan Söz - Müzik Neşet Ertaş |
alisan - seni sevmek
Seni sevmek varya seni sevmek yüreğimi iki taş arasında ezmek gibi bir şey seni sevmek varya seni sevmek yaşarken ölmek gibi bir şey seviyorum seni sevmez olaydım iğne ile kuyu kazmak gibi bir şey bu seni sevmek varya seni sevmek adını ateşle yüreğine yazmak gibi bir şey buruk acım gönül acım baş belam can alıcım susuz yazım gizli sızım bitmez sılam imkansızım seninle bir dünya kurmaz olaydım yaşarken ölmek gibi bir şey bu seviyorum aşığım demez olaydım kor ateş içinde yanmak gibi bir şey |
Bir Alev Oldum Gözlerin İçin
Bir Rüzgar Oldum Saçların İçin Bir Hayal Oldum Mutluluk İçin Bir Dünya Kurdum İkimiz İçin Kulun Oldum Ben Kölen Oldum Ben Bu Ask Ugruna Heder Oldum Ben Var Ya Sevdami Daglara Yazarim Var Ya Gözümü Kirpmam Yakarim Var Ya Askina Ömrümü Adarim Var Ya Ben Var Ya |
Aramıza girmiş dağlar denizler
Gelemem diyorum efem sen gel diyorsun Kar yağmış yollara örtülmüş izler Bulamam diyorum of of sen bul diyorsun Esiyor başımda bir kavak yeli Kapladı gönlümü öf öf bir sevda seli Hergün ağlıyorum gittin gideli Gülemem diyorum sen gül diyorsun |
ben seni unutmak için sevmedim
gülmen ayrılık demekmiş bilmedim bekledim sabah akşam yollarını ölmek istedim bir türlü ölmedim -aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu -kalp acı dünya hüzün gözyaşı dolu şimdi sen kimbilir nerelerdesin gelir gecelerden koşarak sesin bana en acı haber kiminlesin adını içimden hala silmedim -aşk bu mu sevda bu mu hayat bu mu -kalp acı dünya hüzün gözyaşı dolu |
Yıldız Tilbe - Ne Var Ne Yoksun
Asik oldum, saklamadim, kendime sigmadim Yar bildigime soyledim, ne soylerse yaptim Her askta ayni birsey vardi o da; Sevdigim beni sevmedi herhangi biri kadar Ben asiktim o degildi hic olamadigi kadar Hata bendeydi, sucum sevmekti Simdi sen cikmis karsima farkliyim diyorsun Kalbini bana gonderip senin diyorsun Sevmeye cok korkuyorum, anliyor musun Ne sev beni, ne de sevme Biliyor musun? ne var ne yoksun Hem sev beni, hem de sevme Biliyor musun? hem cok hem yoksun Asik oldum, saklamadim, kendime sigmadim Yar bildigime soyledim, ne soylerse yaptim Her askta ayni birsey vardi o da; Sevdigim beni sevmedi herhangi biri kadar Ben asiktim o degildi hic olamadigi kadar Hata bendeydi, sucum sevmekti Simdi sen cikmis karsima farkliyim diyorsun Kalbini bana gonderip senin diyorsun Sevmeye cok korkuyorum, anliyor musun Ne sev beni, ne de vazgec Biliyor musun? ne var ne yoksun Hem sev beni, hem de sevme Biliyor musun? hem cok hem yoksun |
Kader - Sonunda Kaybeden Yine Ben Oldum
Sevdi de su gönlüm sanki ne oldu Sevgiler sahteymis bicare gönlüm Harcadim ugrunda tüm hayatimi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bende bir insanim yazik degil mi Cektigim cileler bosa degil mi Oysa sevdim onu deliler gibi Sonunda kaybeden yine ben oldum Bir daha sevmek mi tövbeler olsun Seven gönüllere bir örnek olsun Bütün sevdiklerim yiktilar beni Sonunda kaybeden yine ben oldum |
İbrahim Erkal De Get Yalan Dünya Salkım salkım üzümdür Dostum iki gözümdür Geçmem geçmem vaz geçmem Sevilecek neyin kaldı Sanki aşklar hep yalandı Neyine güveneyim De get yalan dünya Seni nasıl seveyim Ömrümü çalan dünya Aşk zehirli yılan imiş Genç ömrümü çalan imiş Yandım yandım aldandım Güzel olan neyin kaldı Sanki aşklar mazide kaldı |
HAYKO CEPKİN YANLIZ KALSIN
Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Gömdün sandın gittiğinde Bir demet çiçeğim bile yok Toprak kaldım gittiğinde Filiz verdim de suyu yok Yalnız kalsın dediğin diline Bedduadır sesinin teline Let's face it Robbery rising We're all bad all, bad all faces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at We're all the We're all the passion We're all the bad seeds We're all bad all, bad all feces We're all beaten We've seen anybody rise at We're all the rise at |
hayko cepkin 777
Bir düşündük bin ah işittik Her geçen gun incitildik Tütsü yaktık temizlendik Dumanından zehirlendik Yalanlarla avutulduk Zor yollarla durdurulduk Bir kadeh içtik keyiflendik İlaçlarıyla uyutulduk Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde Ucurumun kenarında Bizi iten rüzgarında Cok güvenli değil ama Düşmememek için tutun bana Yalnız kaldım bu şehirde Bana sorsan döndük dehlizlere Tutsak kaldık içimizde O yatakta yokuz yerimizde |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:48 . |