![]() |
AttıkLarım Ahmet Kaya Serisiydi AtaßiLdiğimi Attım Çünkü Hepsini Seviyorum :)
|
ah dayan
bırak yollar girsin aramıza söz sana başka bir ten giremez koynuma geçer zaman durmaz akar kör kuyuya ben beklerim yenik düşmem ucuz oyunlara dayan...üzülme... sen meleğim hiç durmadan ağlardın niye? gitme demedim bağlanmaktan korkarsın diye can yeleğim karışmasın kimseler bize Gör beni Körelmesin kalbin uzaklarda Hiç düşünme Mühür vurdum dudaklarıma Karışmasın, konuşmasın, Dokunmasın kimseler bize gel artık vakit geldi canıma yetti özledim çok |
Mahsun - sevdigim
Ayrılıklar zormuş beni hasret yormuş Her başlangıç bir sonmuş sevdiğim Artık geçmiyor zaman dillerimde aman Beni benden alan sevdiğim Bir orman yangınında yara almış gibiyim Ben keskin kenarlarda uçurumlar gibiyim Yolların sonu yok acının rengi yok Benim de dermanım yok sevdiğim Ben benden vazgeçtim belki çoktan gittim Dönülmeyen yerdeyim sevdiğim |
selcuk sahin - Tek Sevdiğimdin
Bir zamanlar askimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden cikti? Sen benim tek sevdigimdin umudum herseyimdin Hic Allah'tan korkmadinmi beni böyle koyup gittin Bir zamanlar askimizi sevgimizi inan herkes kiskanirdi söyle simdi birden bire bu ayrilik nerden cikti? Beni böylesine birakip gitmen söyle nerden cikti? sus sus konusma bilmiyorsun bebegim ne hallerdeyim Seni neden bu kadar özledigimi belki istemedin gün geldiginde Gözlerinin önünde cansuz bedenimi görmeni aci cekmeni ama sunu bilmeni istiyorum Insallah bir gün sende deliler gibi seversin insallah sende bir gün binlerce kez aglarsin bu aciyi tek ben degil insallah sende bir gün yasarsin Insallah |
Cash Flow - Beni Bana Sor
Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor yeni güne sor Yanki'nin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime Kizaran gözlerime bak... Alisik yaslara karisik düsler Kalbimin aynasi her bi keder... Eskiler üstüne yenisi biner Bu sefer farkli Bu beden sanci çekiyor ruhum kaygili Kaniyor yaramin en sancilisi En sancilisi... Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Karanlik her yer baksana suskun sokaklara Sorsana halimi adi neydi?(Oflaz) Karbeyaza büründü bak her yer Yine sensiz bir yaz beni bekler Yildizsiz geceler... Mavi mi olur gökyüzü Haydi kandiralim satalim gökyüzünü Birak, utansin hayallerim Rest çektim dünyaya Tuvalime isledim her bir kareni ve kast edilen her bir terimi Inat, vurdum firçani yüzüne ve sövdüm sensiz geçen her güne Sensiz giden her cümleye bir eylem oldu adim (yeter) Utanmadin mi hala Adim adim adimladim sokaklarinda sehrin bak Yaz yagmuru bastirdi yorgun dizlerim Her ayin 1'ine küskün tüm sözlerim YIne de sana laf söyletmedim mavilim, mavilim... Sokaklarda yankilandi adin Sensizlige hiç alisamadim Tüm sözlerim küskün sana Yine yalnizim ay isiginda |
alisan - ah le yar yar
Sana olan duyguları bir bilebilsen Anlatabilsem,belki severdin... İçimdeki hasretini bir duyabilsen Anlayabilsen,belki benimdin... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretin tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... Aklıma düştü gözlerin bir bıçak gibi Ah silah gibi,cehennem gibi Söylenmemiş türkümdün sen unutmam seni Unutmam seni,unutamam ki... Sana sevdiğim diyemem yalan yalan yalan yalan Vallahi yalan,inan ki yalan Sen karasevdamsın benim duman duman duman duman Hasretim tüter,içimde yanan Ah le yar yar yine başımda sevdan Ah le yar yar geceler kara zindan Ah le yar yar bir parçacık canım var Onu da sen al... |
alisan - sari güller
SENİ SARI GÜLLERE BENZETİYORUM AMA AYRILIK KOKMA SENİ YANA DÖNE ARIYORUM HER TARAFTA GÖZDEN KAYBOLMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI SENİ UÇURUMLARA BENZETİYORUM AMA UÇMAYA KALKMA SENİ DELİLER GİBİ İSTİYORUM AMA DELİYİM SANMA GÖRÜLÜRKİ İKİMİZİNDE GÖNLÜNDE AŞK VAR SANILIRKİ İKİMİZDE OLAMAYIZ YAR SEN YARALI BEN YARALI DERTLER BİZE TEK SIRALI YARALARIMIZ KABARIR GÜN BATARKEN AKŞAMLARI... |
Gurban Olduğum
Naz Eyleme Bana N'olur Nazına Gurban Olduğum Bakışların Canım Alır Gözüne Gurban Olduğum Canım Gurban Olsun Sana Gel Göreyim Kana Kana Ben Olayım Yanağına Yüzüne Gurban Olduğum Sensin Şu Gönlümün Yari Yüreğime Koydun Narı Sallan Da Gel Bana Doğru İzine Gurban Olduğum Ne Sarayım Ne De Köşküm Garip Gönlüm Sana Düşkün Yüreğimde Yanar Aşkın Közüne Gurban Olduğum Neşet Ertaş |
Deli Boran
Uzak yoldan geldim hasretim için Hani nerde babam muharrem nerde Yaralı bülbülüm ses vermez niçin Yüreği yanığım o kerem nerde O garip gönüllüm,dertli bakışlım Feleğin elinde sinesi taşlım Yüreği yaralım,gözleri yaşlım Gönül evi yıkık,viranım nerde Fetholurdu feryadını dinleyen Feryadı içinde derdin anlayan Kuşlar gibi viranede inleyen Ecinnice deli boranım nerde Okula gidemedim bu dert benimdi Hemi benim derdim,hem babamındı Hemi babam,hemi öğretmenimdi Geribim dersimi verenim nerde Neşet Ertaş |
Adem olup Adem olup şu dünyaya gelen ******ı görünce ibret almalı Huri kızlarının yari olanlar İnsanlığın kıymetını bilmeli İnsanlar dünyada sürer sefayı ****** azap görür çeker cefayı Boş gezmeyip çalıştırır kafayı Bunların nedenini bilmeli ******dan doğanlar ****** olurlar Anadan doğanlar insan olurlar Hepsi de bu dünyaya gelirler Anaların kıymetını bilmeli Vade tekmil olup ömür dolmadan Emanetçi emanetin almadan Şu ömrüm bağının gülü solmadan Garib'im cananın kulu olmalı Söz - Müzik Neşet Ertaş |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 07:37 . |