![]() |
Inandigim Mutluluk
inandığım mutluluk...
Her gun aslinda yeni bir baslangictir Her gun gunes yeniden dogar ufuktan Her gun baska bir mekandir dunya Agaclar bile her mevsimde degisir Bahar gelince baska bir kiyafete burunurler Bulbul her sabah gule ezgisini sunar Sabahin baslamasiyla kuslar oter Bekledigimiz gunun bize ne hazirladigini bilemeyiz bazen... Yeni bir gun, yeni seyler demektir Tukettigimiz her nefes O`na yaklasmaktir O`na bir adim daha yaklastigimizo gosteren bir pusuladir Belki de budur benim tesellim Yasamak icin enerji stoklamamin anlami bu olsa gerek Dertlerimi elimin tersiyle bir kenara itisimin sebebi Maziye aleve vermemin nedeni Gozyaslarimi bazen yuregime akitmamin sebebi O`na kavusmayi arzulamamdir aslinda... Ben yine acilara inat Mutlu oldugumu haykirmak isterim Kalbimde bir hasret, dilimde bir vuslat var Kalbim yarali, agzim muhurlu olsa da Gozlerim tercumani oldu duygularimin Agliyorum yine Ama mutluluktan O`na kavusma umidiyle saliyorum gozyaslarimi Sessizce... Dedim ya, yasamak cok guzel Dogan her gun bize hediyelerle gelir Her gun, her saatimiz hatta her nefesimiz O`na bir adim daha yaklastigimizi simgeler Hâlâ neden mutlu olmayayim ki...!!!!!!!!!! |
şehitlerin Sözleri
Gönül gözüyle bak etrafına,öylece Vatanı tanı, Şahadet mührünü taşıyarak,şehit olup yatanı, Yaşamak yada ölmek değil,toprağa kan katanı, Vatan denen toprak için bir rüyaya dalmışız, Bitmeyen sevdadır Vatan,devam eder bilmişiz Gidilecek son duraktır bu alemde bu Vatan, Türk yüreğidir,sonsuza dek,sinemde atan, Şehit kanıyla sulandığı için, rahat uyuyor atan, Şehitlik sevdasıyla ta yürekten yanmışız, Bitmeyen sevdadır Vatan,devam eder bilmişiz. Gül koklayıp Vatanı gül yerine koymuşuz, Gül renginde Bayrak ile kendimizi bulmuşuz, Vatana şehit olup, toprağına güller gibi düşmüşüz, Kanımızı mühür edip toprağına vurmuşuz, Bitmeyen sevdadır vatan,devam eder bilmişiz. Analar,babalar.sakın ha göz yaşı dökmeyiniz, Vatana verdik canımızı,düşmana belli etmeyiniz Şehitlik şerbeti bu,içmekmiş kader ve kısmetimiz, Potin,.parka, beremiz,olmuştur kefenimiz Bitmeyen sevdadır Vatan.Bunu böyle bilmişiz SELAHATTİN ÖLMEZ |
Şehitler Ölmez Sözleri
Önce vatan millet Sonra ana ve yar Bu yolda savrulan Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Bayrakla dertleşen Toprakla birleşen Can verip devleşen Birileri var Ezan dinmez diyen Bayrak inmez diyen Şehit ölmez diyen Birileri var Şehitler ölmez Şehitler ölmez |
Şehit Marşı - Atilla Yılmaz
Ne beklediğimizi bilmeden Anmadık çiçeklerin adını Ölmek sırası gelmemişken Hiç beklemedik beklemekten Artık silah resimleri çizmek avutmadı bizi Dertleri hep sinemize gömdük Unutmaki yiğidim Bizler ölmemek için öldük. Biz de insandık çok canlar gibi Kürşad'lar, sancar'lar, yamtar'lar gibi. Yumruklar sıkık, başlar yüksekte Gittik sanmayın hiç dönmesekte. İçinizde hiç görünmesekte. Bir yüce millet ki canlar yoluna Aksın meydanlarda kanlar yoluna. Sevdalar ne gezer yüreksizlerde Biz çok sevdalandık, sıra sizlerde. Biz çok sevdalandık, sancak sizlerde. Ölümlere boş veren canlarız Öldükçe dirilen militanlarız. Ölümlere boş veren canlarız Türk'üz türkler için çarpışanlarız. |
Hissetmiştim Anne
Ana bu sabah yine erken uyandık Botları boyadık,düzeni yaptık Sabah sabah iştimada dimdik ayaktaydık Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir emir geldi babacan komutandan Araçlara bindik tam teşhizat hep bir andan Karamanlı başladı dua okumaya ağzından Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Mataramda ki su sanki zem zemdi Tetiğim gül oya,süngüm bir çiçekti Yüreğimde ki sevda daha bir depreşti Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Sen geldin aklıma giderken göreve Sivaslının gözündeki yaşa takıldı aklım Sordum kendi kendime acep niye Biliyordu o da kavuşmayacaktı nişanlısı Emine'ye Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Bir ses duyuldu önce kulaklarım oldu sağır Az sonra geldim kendime koştum cenke Arkadaşlar dökülüyordu tek tek yere bağır ALLAH diye bağır Gözümde ki yaş düşmüştü gönlüme orda oldu kahır Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Vatan içindi dökülen kanlar yere Çakallar karşı cephede mehmetçikler yerlerde Tokatlı,Yozgatlı düşmüş kalmışlar üst üste Allahım sen onlarında gazasını mübarek eyle Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne Doğduğum anı bilmem ama anam Ölürken son sözüm oldu VATAN Helaldir ona bu uğurda verilen her can Ana ağlamaysın oğlun oldu şehit OSMAN Ben şehit olacağımı hissetmiştim anne VATAN SAĞOLSUN |
Vatan
Uğruna ölünen güzeldir vatan Nice şehit verdik toprakta yatan Gazidir şehittir hep senin atan Ben seviyom diyen vermez vatanı Dökeriz düşmanı bizler denize Dededen mirastır şehitlik bize Mevla***8217;m nurlar verir güzel benize Düşmanlara biz vermeyiz vatanı Vatana adadım güzel canımı Feda ettim benim olan kanımı Vermeyiz düşmana hiçbir yanını Genç ihtiyar biz bekleriz vatanı Kınalar yaktık bizde ellere Sevgiyle bakarız açan güllere Türkiye içinde olan yerlere Çiğnetmeyiz biz düşmana vatanı Uğurladık biz yavruyu vatana Gecikmeden erken katıl kıtana Sahip çık toprakta şehit yatana Canımızdan çok severiz vatanı Yüzleri nurludur gülüyor gözler Unutulmaz asla şehidin yüzler Ne kadar anlatsan bitmiyor sözler Biz düşmana kaptırmayız vatanı Gözü açık olur şehitler Savunur vatanı her an yiğitler Melekleri olur onun şahitler Canı kanı ile korur vatanı Alnına nokta koyduk kınayı Yaraladın ana ile babayı Bekçi koydun sırtındaki abayı Bekliyor şehidim aban vatanı Söyledi kardeşi şehitsin abi Her şey Mevla***8217;nındır bilinmez tabi Emanet bekçisi bizler sahibi Ödüldür şehitlik vermek vatana |
şehitler ölmez Vatan Bölünmez Derdin
1995'e dört tertip gönderdim seni Nerdesin Metin'im sormadın beni Özledim ben balam kokunu seni Allahım vadeni Vatana yazmış Şehitler ölmez Vatan bölünmez derdin Kuzum mezarını rüyamda gördüm Fırlayıp yataksan ben seni sordum Allahım vadeni Vatana yazmış Asker arkadaşın kuzum beni aramış Hezeyana gelmiş hain taramış Saatinden vurulup fırlamış kalmış Allahım vadeni Vatana yazmış Ekinler yettide Metin'im orak istiyor Kara kaküllerin balam tarak istiyor Devlet bu hainleri nasıl besliyor Allahım vadeni Vatana yazmış Gönüllü yazıldın oğul gittin askere Nasip olmadı balam sana teskere Hele kuzum anan ölsün gel hele Allahim vadeni Vatana yazmış Bursa,Balıkesir sana ağladı Dağlar taşlar karaları bağladı Tükendi mecalim halim kalmadı Allahım vadeni Vatana yazmış Mezarlık içinde al Bayrak gördüm Tertibine yavrum ben seni sordum Aklımı yitirdim perişan oldum Allahım vadeni Vatana yazmış Şehit anasıyım yüreğim yasta Mevlam göstermesin düşmana dosta Oğul sen öleli yastayım yasta Allahım vadeni Vatana yazmış |
Gittiğin Gün
Gittiğin gün, yağmur yağıyordu inadına,
Damla damla,bardak bardak, kova kova. Gittiğin gün, gökyüzünden süzülüyordu yaşlar da, Gözlerimden tek damla düşmüyordu toprağa. Gittiğin gün, diğer günlerden farksızdı bir bakıma Yağmur yağıyordu,Gökyüzü ağlıyordu, Yüreğim hala atıyor, dilim susuyordu. Gittiğin gün, rüzgar Yittiğin gün, bulut Bittiğin gün yağmur, Beni benim yalnızlığıma İttiğin gün, Yağmur yağıyordu inadına. |
siiir yazan herkse cok tsk ediyorum ben dj olarak yaında okuyacak şiir bumaıyordum am artık var burayı kesvettim
|
ŞAHADET VAR!
Vatan yolunda kurbanlar adanan Toprağı kan ile besleyen şehitler veren Senin için anadan,babada, yardan ayrılan Yılmadan yıkılmadan senin için şehitler veren Şehitlik için şahadet için biz burdayız! Fedadır sana son damlasına kadar kanımız Toprak yeni bir ölüme hazırlanmışsa biz hazırız Hüzün yok! korkmak yok!şahadet var Vatan için sevği için sonunda şahadet var Bu kanlı topraklarda ne canlar yaşayacak Benim kanım bu canlar için fedadır. Çoskun bir dere gibi akan kanım! Kardaşım kaz mezarı belki orda ben yatarım Şehit olsamda kanlı toprağımda ben yatsam.... Ertuğrul ZENGİN 26.10.2007 tarihinde kaleme alınmıştır |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 17:42 . |