![]() |
Beni durduramazsın , ben aşk dolu ırmağım
Damarlarından geçip , kalbine akacağım Kemer olup saracağım ince belini Tarak olup çözeceğim saçın telini Kadeh olup öpeceğim dudaklarını Benim bütün derdim sensin canım sevgilim Tanrı birbirimizi , sevmek için yaratmış Aşka yalan diyorsun , aşkı allah yaratmış Seni sevmek bir günahsa, bin günah olsun Aşkın beni öldürsede, canın sağolsun Vazgeçemem artık senden haberin olsun Benim bütün derdim sensin canım sevgilim |
Herşeyi yıktın elinle
Bak şimdi yalnız kaldın Hiç haber gelmedi senden Oysa seni aşkım sandım Sonbahar yaprakları günahların olacak Süpürüp gidecekler izleri kalacak Bekledim çok bekledim öğrendim üzülmeyi Bu ihanet senin sonun olacak Gün gelir anlarsın belkide Yıllar sonra sorarsın kendine Nerdeydim nereye geldim diye Unutma! Bunu sen istedin |
Seni sevdim diyenler çekip giderse
Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni güneşin batışını seyrederken görüyorum Seni yağmurun akışını dinlerken duyuyorum Seni yollarda dolaşırken hayal ediyorum İnan, inan ki seni seviyorum İnan, inan ki seni seviyorum Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Bu da geçer birtanem boşver üzülme Bir dileğim olsaydı eğer tanrıdan seni dilerdim Uğrunda ölüm olsa seve seve giderdim Kadehime şarap olsan seni doya doya içerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim İnan, inan ki sensizliği nasıl sürerdim Akan gözyaşların durmak bilmezse Şu yalan dünyada yüzün gülmezse, Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme Seni sevdim diyenler çekip giderse Buda geçer birtanem boşver üzülme |
Önce tuttun elimden
Sonra neden bıraktın Yıllanmış şarap gibi ah Yaktın içimi yaktın Ecel kapımı çalsa Yine kalbimde sensin Hem aşkımsın sevgilim Hem bitmeyen çilemsin |
An be an korkular
Gün be gün kaygılar Ne olursun sus Ne zamandır bir çözüm yok Aşkımız sus pus Eski senden hiç eser yok Geceler kâbus Bitiyorsa bitmeliyse, niye zorlarsın Biri burdan gitmeliyse, bu sen olmazsın Acısıyla tatlısıyla yaşanan kalsın Birgün gelir hatırlayıp, yanar ağlarsın |
Yillar yili dert yolunda
Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Acilarin kadiniyim -Yillar Yili dert yolunda Ne ilk nede sonuncuyum Kahrediyor hayat beni Ben acilar kadiniyim Söylemiyor kimse derman Öyle zorki mutlu olmak Yüreginde büyük ferman Acilarin kadiniyim Ben acilar kadiniyim Sevdalardan darbe yedim Su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Acilarin kadiniyim -Sevdalardan darbe yedim su gönlüme sevme dedim Ömrü yare kul eyledim Ben acilar kadiniyim Cektip gitti sevilenler Gariplerdi ezilenler Dünya sizin sevmeyenler Acilarin kadiniyim |
Sensiz hayatımda mesut olamam,
Gönül yarasına çare bulamam, Yıllar geçse inan sana kıyamam, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim dünyamı yıkar, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) Aşkın acısını çekmeyen bilmez, Sensiz hayat benim içime sinmez, Bugünler bir daha geriye gelmez, Sakın ayrılığı anma sevgilim..(2X) İnsan ayrılıktan çok çabuk bıkar, Gördüğüm rüyalar hep kötü çıkar, Gözyaşların benim dünyamı yıkar, |
Gözlerin nemli nemli
Başını hiç öne eğme Ayrılık onur değilki Benim için üzülme Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım Benim için üzülme benim için üzülme Sevgim yaşamaz hiç Bağlamak bana düşer Bir ömür harab oldu Ağlamak bana düşer Bundan sonra adını kırk yılda bir anarım Sende kaybettiğimi başkasında ararım |
Haydi durmayın öyle sevinçlerle coşalım
Mutluluklara doğru hep beraber koşalım Birşeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız Gülümse biraz gülsün gözlerin Gülümse biraz bitsin kederin Unut dertleri kötü günleri Gülümse biraz gülümse biraz |
Bir isyan hepimizi alışvermiş yürümüş
Daha bu genç yaşlarda hep boynumuz bükülmüş Bir şeyler yapmalıyız bizler yaratmalıyız Huzuru bulmak için sevip yaşamalıyız |
Kabul et tanrım kul duası bu
İçin için Yanan kul yarası bu Ömrümün Perişan olmasın sonu Kötü kullarından koru Allahım Zalim kullarından koru Allahım Allahım... Beni Aşka köle eden kullarından koru Tanrım Yüreğinde şeytan yatan Kullarından koru Tanrım |
Yaşamayı senle anladım
Sende öğrendim ben sevmeyi İnan aşk nedir bilmiyordum Sende tanıdım bu duyguyu Elimde duran fotoğrafın Baktım inan tanıyamadım Bu şarkımı ben sana yazdım Sense hala anlayamadın Sevgi gibi kutsal kelime Yalnız senle düştü dilime Ölmek yetmez senin uğruna Sense hala anlayamadın |
Madem dönüyorsa başımda dünya,
Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Göçmen kuşlar bile gidip dönüyor, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin. Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Beklerim isterse dönmez desinler, Yeterki bu ümit bir gün sönmesin, Her gidişin birde dönüşü varsa, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, Hatıralarım var avunmak için, Ecelden kendimi korumak için, Hep dualar ettim kavuşmak için, Gün gelip sevdiğim neden dönmesin, |
Gurbette sahipsiz bir yolcu gibi
Gideni götürür yollar affetmez Takvimden dökülen bir yaprak gibi Düşeni götürür yıllar affetmez Yoluna halılar serilir sanma Uğrunda ömürler verilir sanma Değerin kıymetin bilinir sanma Düşeni götürür kullar affetmez Öyle bir dünya bu vefadan yoksun İsterse kainat servetin olsun Düşeni götürür yollar affetmez |
Her acinin sonu,
sana varyior, sana. CANIMA YETENSIN, dertten bile betersin, ooooofffff, Ne diyeyim sana?! CANIMA YETENSIN. Asktan bile betersin, ooooofffffff, Ne diyeyim sana?! Dinmiyor sizim, gülmüyor yüzüm, gülemem ki, aaaahhhh, gülemem ki! Yalnlizca sana, gecmiyor sözüm, Gidemem ki, aaahhhh, gidemem ki! |
Ben seni çok sevmişim
Bak gözlerimden belli Şimdi de düşmanlarım Oynayı çifte telli Benim büyük Allahım Herşeyi göriyisun Benim ki can değil mi Ağlatıp duriyisun Dağlarda kar var idi Bu ne biçim yar idi Bırakıp gitti beni Zannettim şaka idi |
Genç yaşta kara toprakta
Uzakta dağlar altında Yalnız uyur buralarda Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim Mezarda dikenli otlar Bende bitmeyen acılar Üstünde ıslak yapraklar Bu mezarda sevdiğim var Canım sevdiğim |
Bir söylerim bin sayar
Kafamdan attı ayar Bir söylerim bin sayar Ben de bozuldi ayar Anladım ki güzelim Senden olmaz bana yar Ağzın üstüne gelmez Cav cav eder durursun Yedin kendi kendini İnşallah kudurursun Kararlıyım bu defa Seni kaşıyacağım Dinime imanıma Hem de boşayacağım Bu ne cilve bu ne naz Olmaz güzelim olmaz Düzelt kendini düzelt Senden bana yar olmaz |
Çarşamba beylerinde,
Silahı bellerinde, Çifte Bülbüller öter, Samsunun güllerinde. Çarşambayı seller aldı,bafrayı duman, Termede sevdiğim kaldı,yanıyom aman, Çarşambaya karmı yağdı,havzaya dolu, Bulamadım ladik'i kaybettim yolu. Çarşamba büyük ilçe, Yaşarım içe içe, Sevdiğimi el almış, Yanarım içten içe. |
Dogustan yaraliyim aci gerceklerin
Ha bu fani dunyada bir gun olsun gulmedim Ezeleden yaraliyim aci gerceklerin Ha bu yalan dunyada bir gun olsun gulmedim Komurlenmi yazilmis Annam benim kaderim Sende birakip gittin Ben simdi ne ederim Allah'im bana neden bu kadar cile verdin Hayata tek varligim onuda benden aldin Allah'im bana neden bukadar cile verdin Hayata tek varligim onudami cok gordun |
Geçme bizim mahalleden
Selvi boylu dal boylu Sana bakıp aşık oldu Ben bir garip laz oğlu Terzi yanlış makas atmış Kız senin eteğine Bu cilveler sende yavrum Terzi makas bahane Ateşe attın beni Kor gibi yaktın beni Düştüm kara sevdaya Ahına sattın beni |
Bugün günlerden pazar, onu da yağmur bozar
Çıkma yavrum dışarı, nazar olursun nazar Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım rize''de duyuldi Gülde bülbül ötmüyor, hasretin hiç bitmiyor Gözlerimden hayalin vallahi hiç gitmiyor Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım trabzon''da duyuldi Derdim kendi kendime,aradığımı buldum Ha bu aşkın sonunda hem ağladım hem güldüm Vurdi vurdi vuruldi, üç vurdi bir vuruldi Benim sevdalıklarım samsun''da duyuldi |
Sen benim gönlümde sönmeyen yangınım
Dilimden düşmeyen şarkımsın Geçse de aylar yıllar unutmadım Seni çok ,özledim AŞKIMSIN Seni, seni sevdim seveli Aşkından oldum deli Sana gönül verdim vereli SEVGİLİM |
Kız sana benim gibi var mı gönülden yanan
Bana sözlüyüm dedun yalan söyledun yalan Yalan söyledun Evlimisun bekar mı yok ki kız sana soran Senun da aklın bende yalan söyledun yalan Yalan söyledun Bir baktım gözlerune, oldu olacak olan Bana sevmeyirum dedun yalan söyledun yalan Yalan söyledun Parmağına yok yüzük sözlüsün ne bileyum İstemem dudağını yanağından öpeyum |
Çıktık açık alınla 10 yılda her savaştan
10 yılda 15 milyon genç yarattık her yaştan Başta bütün dünyanın saydığı baş kumandan Demir ağlarla ördük Anayurdu dört baştan Türküz Cumhuriyetin göğsümüz tunç siperi Türke durmak yaraşmaz Türk önde Türk ileri x 2 Bir hızla kötülüğü, geriliği boğarız Karanlığın üstüne güneş gibi doğarız tarihten önce vardık tarihten sonra varız |
Özünü sevmedin hiçbir insanın
Gösterişli aşklar seni bozdu Meleğim benim Kendin kaşındın Anamın ellerinden hiç öpmeden Köyümün sütünden hiç içmeden Harcadın beni kadersiz yanmışım Senden bana kalan bu hüzün bu yıkılış Beni küstüren bu yas Beni ağlatan bu yas Ağla susma şimdi sen ağla Tutku bu hafife alınmaz Ne büyük hata yaptığını anla Ağla susma şimdi sen ağla Utanır yakınırım kendimden |
bu yarınsız mutluluğu haklıyken haksızlığı
kalabalık yalnızlığı seninleyken öğrendim ben bu sabahsız akşamları şu vefasız sırdaşlığı anlamsız savaşmayı seninleyken öğrendim ben yediremem kendime harcamam hiç nefesimi sindiremem ki haini silerim atarım kül gibi ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben ağlayamam susarım yaralıyım ben söyleyemem yazarım kendim ettim ben |
belki haberin yok herşeyi duydum
belki yüzün yok perişan oldun belki de şarjın bitti ya da biz bittik ara beni lütfen sesini duymalıyım masal anlatsanda hikayen ödülleri toparlasada seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı bil ki sebebim çok beni kaybettin artık duvarlarım cebimde değil seni çok sevmiş olsamda unut beni lütfen sana çok kızmış olsamda ara beni lütfen umduğum dağlara karlar mı yağdı içinde bu kadar öfke mi vardı ben demiştim demeyi ezberledim gitmeyi insan sevdiğine böyle yapar mı |
ıslak sokağın kucağında
bir ben ve çaresiz bir ben daha tuzlu saçlarım değiyor dudaklarıma aynı sen o tatlı ten sanki umrunda belkide onunla sevişiyor çılgınca yine de kalbim hep onunla sen benim masum biricik meleğim aşk oyunu buna derler güzelim seçmelisin birini bir şöyle bir böyle derken kaçırıp harcarsın sevgileri yeni aşk caydırır çoğu zaman aldatır gelen gideni aratır aşk oyunu buna derler güzelim aklını başından alır... |
Cennetten çiçek topladım sana
Herkes aşk diye kıvranıp duruyorken Ben en saf halimi sakladım sana Sen deneyip deneyip yanılıyorken Kuruttuğum çiçekler tarih oldu Derbeder içimde bir ocak var Kim bilir ne gün söner Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını taşlara hergün vuracaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende Ben gittim şimdi sıra sende Aşkım aşkım diye ağlayacaksın Başını yastıklara boş koyacaksın Sesini duyan yokki anlayacaksın Sen gittin şimdi sıra bende |
Ayışığında bir başka bakıyor gözlerin
Masalsı bir dokunuşu var ellerinin Bize ayrılan bahçe uzakta değil Ama benden de sonra senden de sonra Bizden çok sonra Ayışığında bir başka yanıyor saçların Bu aydınlık senin feda bütün sevaplarım Bize ayrılan huzur uzakta değil Ama benden de önce senden de önce Bizden çok önce Gönlümün doğum lekesi Kalbimin gülümseyişi Elini koy sevgime Ruhuma çiçek değsin |
Gidince anliyorum, her seyini özlüyorüm
Tenin benim gibi, kokunu içime istiyorum Öpünce anliyorum, ben seninle yasiyorum Gün birden beri, kaç kere vuruluyorum Birden bire hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri üzülür çok Hayatinin tümü oldun Gecelerine gün gibi dogdun Gidersen bir gün biri kirilir çok Adi lazim degil, bas harfi ben Festival gibisin katilmak istiyorum Önlerden yer kapip, gözünü kalbime bekliyorum Asaletinin bedeli, çok kölen var belli biri Hem biraz deli, azdan çok da serseri |
Ben güzelden anlarım
Gözlerin menekşe bahçesi Bu kadarı fazla gerek yok Sözlerin ipek gül denizi Bu kadarına hiç gerek yok Hislerim seni ele veriyor Sen sevilecek yarımsın Ellerim hep seni arıyor Yerin yurdun yanımdır Nazlısın,hakkındır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Cilvelisin,yakışır Buraya yazıyorum Benim olacaksın Çok tatlısın çok Seni veren allah'a Şükürler olsun Çok güzelsin çok Ben güzelden anlarım Göze geleceksin vallahi Kırkbirkere maşallah |
She smiled at me said
Would you like a it "sweet'n low" I know a place where we can Take it nice and slow I know what you're thinkinDon't stop I need that sweet thing Tellin' you now, this is real (Chorus) Shake it up Sekerim I know what you're feelinShake it up Sekerim I got what you're needinShake it up Sekerim Tell me what you're thinkinShake it up Sekerim You're my only sweet thing She said in a ***y lazy low key Can I make it Right You put your trust in me I'll take you through the night Don't keep me waitinNot sure you`re understanding Just how much I crave for you |
sen bu işe dünden razı gibisin
gözlerinle inceden süzer gibisin rahatla rahatla... içinde bir ateş yanar gibisin söylemek ister ama susar gibisin söyle söyle... içinde bir ateş yakar gibisin anlamak ister ama cayar gibisin rahatla anla... delikanlım bir dakka aklın güzel ama gözlerim başka noktada odaklanmakta tabi ya rahatla... bakışlarınla soyar gibisin içime heyecan pompalamak istersin sen delisin bir kıvılcım yeter bu durumda avcının hali avından beter yengeç olma yerinde oturma kalk kalk ateşimi yak fiki fiki başrolde iki kişi biri erkek biri ürkek dişilik yok öyle tak fişi bitir işi tabi ya aşk demlenmeli saniye değil aşk |
Bile bile sen bir kahkaha,
Bense latife olamadık yine... Gece güneşim (kalan ateşim) düşünmeden söndün, Kalbimi serinlettin, Bu defa boyun eydim, Hangi güvercin atlamış çatıdan? Ya da hangi balık denize hesap yapıp akıllıca? Bile bile sen bir kahraman, Ben bir hikaye, Sessiz film gibi çaresiz sustum... Bugün pamuk kalbinden taşınıyorum, Masal diyarlara (dünyalara) göç edip yeniliyorum, Her göz yaşı sana,her hatıra bana İnanamıyorum sensiz kaldım yine... |
Git beni düşünme
Git kalbimi de götür Zaten sende kalsın çok yormuşsun çok üzmüşsün Git güvenimi götür inancımı öldür SON UMUDA BİR TOKATTA SENDEN OLSUN,VUR... Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Korkarım aşkımın şiddetinden Duy sessiz çığlığım bu Nadir bulunur su Düşün NE DERİN mevsimlere renk katmışız Biz artık biz yok mu Dur ölümü gör otur Öyküme ömrünü kat ihtiyaç budur Olmaz bu bize yapılmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar Olmaz bu bize yakışmaz Kalbim uslu durmaz bir çılgınlık yapar |
Sen dur sus beni iyi dinle
Aklinla bulursun doğru yolu bekle Ben senden daha sahipsiz Mahsur kaldı masum kalbin kalbimde Bir aşk yaşıyorum Söylemek zor geliyor Bir kalp taşıyorum Tanımak senden bile zor Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. NEREYE KADAR Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. NEREYE KADAR Ne senle ne de sensiz Ne benle ne de bensiz NEREYE KADAR. |
Yine de sen son sevdiğim
Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana |
Herkes ayrıl diyor
Canımı sıkıyor Neler çektiğimi bir allah biliyor Ayrıl demek kolay ya sonra çilesi Bu hayat benim mi yoksa ellerin mi? Valla kime ne hatta kime ne Aşk kolay mı bu devirde Herkes kendi derdinde Kıymet bilen yok, yitiren çok Ne mutlu sevene Söyle aşkı denedin mi? Yenilmezsen aşk olmaz |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:53 . |